Type to search

ΕΠΣ Αθηνών ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΕΤΥΧΕ ‘ΔΙΑΝΑ’ ΜΕ ΤΟ ‘Χ’ Η ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ!

Share

Ισόπαλη με 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στο Γ. Σ. Καισαριανής και τη Διάνα Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της α’ κατηγορίας στο γήπεδο Νήαρ Ιστ στην Καισαριανή που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής.

 

Ένα όμορφο ματς μας χάρισαν αμφότερες οι ομάδες δείχνοντας απ’ την αρχή του αγώνα ότι θέλουν τους 3 βαθμούς της νίκης. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό με ευκαιρίες να σημειώνονται και στις δύο εστίες με σημαντικότερη τη στιγμή του 39ου λεπτού όταν μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Καζάκου η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του Ποντικάκου με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ, από μια ανύποπτη φάση η οποία ξεκίνησε με βολέ του τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας και έπειτα από μια ολιγωρία της άμυνας της Ηλιούπολης η μπάλα εμφανίστηκε στα πόδια του Ζελέκου ο οποίος με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0 (43’) υπέρ της ομάδας της Καισαριανής το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η εικόνα άλλαξε εντελώς με τη φιλοξενούμενη Ηλιούπολη να μπαίνει πολύ δυνατά και να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι έχοντας σχεδόν αποκλειστικά τη μπάλα στα πόδια τους δημιουργώντας τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Η έντονη αυτή πίεση μεταφράστηκε σε γκολ όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ποντικάκου από μακρινή απόσταση και ενώ ο τερματοφύλακας της Καισαριανής έδειχνε να ελέγχει την πορεία της μπάλας εκείνη ‘ζωντάνεψε’ στα χέρια του με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του μετατρέποντας το σκορ σε 1-1. Το ματς συνεχίστηκε στο ίδιο ακριβώς μοτίβο με τη Διάνα Ηλιούπολης να έχει τον πρώτο λόγο και τις ευκαιρίες χωρίς όμως αυτές να μετουσιώνονται σε ένα ακόμη γκολ με το τέλος της αναμέτρησης να βρίσκει ισόπαλες τις δύο ομάδες.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ:Καλαμαράς(Τ), Σκόρδος(Τζίτζης 55’), Μιράκας(Πεμάι 90’), Σούλκο, Γιαννουλάκης, Σβίγγος(Γκλεζάκος 60’), Νίκου, Πατερίτσας, Γεωργίου, Αγγόλι(Κασάπης 55’),Ζελέκου

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ:Τζίνας(Τ),Πανίδης, Δάρρας,Νικόλλι, Χάλο, Μπαρδάκης, Καζάκος(Ευθυμίου 85’), Κατζιάνης(Φωστέρης 57’), Παπαντζίμας(Ασωνίτης 90’),Φάρος, Ποντικάκος.

 

Αποστόλης Φέκας

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *