Type to search

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟΚ Φαλήρου – Λέοντες Καμινίων 3-2: Αγχώθηκε, Αλλά Νίκησε Και Πάτησε Κορυφή

Share


Ο ΑΟΚ Φαλήρου πήρε μια αγχωτική όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νίκη, η οποία όμως του επιτρέπει έστω και προσωρινά να βρεθεί στην κορυφή.
Τη δεύτερή του νίκη σε τρεις αγωνιστικές πέτυχε ο ΑΟΚ Φαλήρου, αυτή τη φορά με σκορ 3-2, απέναντι στους μαχητικούς παρά τις πολλές απουσίες Λέοντες Καμινίων. Οι γηπεδούχοι με αυτήν τους την επικράτηση βρίσκονται αήττητοι στην πρώτη θέση του 1ου Ομίλου της Β Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά και αναμένουν το αποτέλεσμα του ΑΣ Δραπετσώνας για να δουν αν θα παραμείνουν εκεί μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής.
Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά μουδιασμένες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Παραλία Καλλιθέας», ωστόσο την πρώτη ευκαιρία την είχε ο Αθλητικός Όμιλος Κεντρικού Φαλήρου με το τετ α τετ του Μπρέγκου στο 7’ να σταματάει ο Φραντζεσκάκης. Από εκείνη τη στιγμή όμως ο ΑΟΚ Φαλήρου πήρα στα χέρια του τα «ηνία» της αναμέτρησης και στο 15’ και στο 17’ με δυο γκολ του αρχηγού Ελευθεράκη έκανε το 2-0 και έμοιαζε να «καθαρίζει» εύκολα την αναμέτρηση. Το πρώτο προήλθε από λάθος απομάκρυνση του αντίπαλου τερματοφύλακα την οποία εκμεταλλεύτηκε ο αρχηγός, ενώ το δεύτερο από ωραία ατομική ενέργεια του ίδιου παίκτη, που ολοκλήρωσε πλασάροντας στην εστία. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογους για τους γηπεδούχους οι οποίοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έμοιαζε σε εκείνο το χρονικό διάστημα να έχουν χάσει τη συγκέντρωσή τους, κάτι που ως αποτέλεσμα είχε και την αποβολή του προπονητή τους στο 37’.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες και σε αντεπίθεση στο 69’ ο Λέντερης πλάσαρε σε κενή εστία έπειτα από ασίστ πάρε βάλε του Μπρέγκου κάνοντας το 3-0. Παρά το βουνό που είχαν να «σκαρφαλώσουν» οι Λέοντες δεν το έβαλαν κάτω και στο 80’ κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με γκολ του Καραγιάννη έπειτα από αμυντικό λάθος του Ανδρέου στην άμυνα. Δυο λεπτά αργότερα στο 82’ οι Λέοντες Καμινίων πέτυχαν και δεύτερο γκολ έπειτα από φάση διαρκείας με τον Ζούβελο να διαμορφώνει το τελικό 3-2. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Εφραιμίδης.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΚ Φαλήρου φιλοξενείται από τον Παννεαπολικο, ενώ οι Λέοντες Καμινίων παίζουν στο Μοσχάτο απέναντι στην τοπική Θύελλα.
Διαιτητής: Λιάτσος Γ. Βοηθοί: Κουζούμης Ι., Γκάρα Σ.
Οι Ενδεκάδες
ΑΟΚ Φαλήρου: Ψέμμας, Ανδρέου, Καρανίκας, Κούστας, Χαιρόπουλος, Παπαδόπουλος, Λέντερης, Χαντζής, Λιαράκης, Ελευθεράκης, Μπρέγκου
Λέοντες Καμινίων: Φραντζεσκάκης, Βέκκος, Ντζούρας, Εφραιμίδης, Διαμαντόπουλος, Κατσούμπης, Καραγιάννης, Κάπο, Κουτσούμπας, Ζούβελος, Χάλαρης

Ορέστης Καδδάς

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *