Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από πεντάρα σε πεντάρα ο Ατρόμητος Πειραιά

Share

Ο Ατρόμητος Πειραιά νίκησε με σκορ 5-1 για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Ά κατηγορίας Πειραιά. Οι Πειραιώτες πέρασαν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την σαρωτική νίκη τους και συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο του Ρέντη «Σταύρος Μελισσούργος» είχε καλό ρυθμό, και η γηπεδούχος ομάδα ήταν ανώτερη και καταιγιστική βάζοντας δύο γκολ.
Το 1-0 έγινε από κατέβασμα και ασίστ του Τζάκσον στο Κοντάκο (21’) ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Παπαθανασίου κάνει κεφαλιά στο Μαυρίδη, ο δεύτερος κοντρόλαρε άψογα και με σουτ έκανε το 2-0 στο 30’. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς, αλλά δεν κατάφερναν να πιέσουν τους αντιπάλους τους.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε το ίδιο δυνατά και μέσα σε διάστημα 7 λεπτών είχε ήδη κάνει το διπλό σκορ. Οι Καμινιώτες έπειτα από τρομερή μπαλιά του Σιάνου και σουτ του Τζάκσον εκτέλεσαν τον Δαναμίδη. Το τέταρτο γκολ της αναμέτρησης μπήκε από ασίστ του Μαυρίδη στον Κοντάκο, ο οποίος σκόραρε πάλι στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 με το γκολ του Κικίδη στο 77’ αλλά το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε με το γκολ που πέτυχε ο Σιάνος από σέντρα του Χονδρουδάκη δέκα λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού.

Διαιτήτευσε ο Ζησιμόπουλος.

Για δεύτερη σερί αγωνιστική η ομάδα του Βασίλη Σπάθα σκοράρει πέντε φορές κόντρα στον αντίπαλό της. Ο Ατρόμητος επέστρεψε στο γήπεδό του και συνέχισε εντυπωσιακά το νικηφόρο σερί του, επικρατώντας με το ευρύ 5-1 έναντι του δυναμικού του Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μυρτά, Παπαθανασίου(60′ Χονδρουδάκης), Στεφανής(60′ Καστράτι), Ζάννης, Μαούνης, Τζάκσον, Μαυρίδης, Κατίδης(46′ Παπαδάκης), Σιάνος, Κοντάκος(65′ Αϊβαλιώτης), Δηλαβέρης(67′ Γαβαλάς).

ΑΕ ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Δαναμίδης, Παναγιώτου(73′ Τσίνα), Αδαμίδης, Κικίδης, Ηλιού, Καζάλας, Κουλουριώτης(46′ Βρέντζος), Τσώτσος, Δάππας(73′ Βλαχόπουλος), Λαμπρόπουλος(50′ Αδανάς), Σαραντάκος(59′ Καρασσάβας).

Ναταλία Φελέσκουρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *