Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η Κοψαχείλα επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 2-1 την ΑΕ Μεταμόρφωσης – Έμεινε «όρθια» η Κοψαχείλα αλλά λύγισε η Μεταμόρφωση

Share

  Η ομάδα της Κοψαχείλας κατάφερε να νικήσει την ΑΕ Μεταμόρφωσης, στο Παλαιό Φάληρο, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, σε ένα παιχνίδι της Β΄ Κατηγορίας, του 1ου Ομίλου ΕΠΣ Αθηνών, επιστρέφοντας στις νίκες.
Στο 1ο ημίχρονο του παιχνιδιού, πρωταγωνιστής ήταν ο Φύτρος, που έβαλε το πρώτο γκολ για την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου στο 34΄, μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Ασημακόπουλο. Ενώ ο Μπετσίδης απάντησε λίγο πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου σκοράροντας για την Μεταμόρφωση στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης.
 Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα του Κουφογιαννάκη κατάφερε να σκοράρει ξανά στο ματς, με γκολ του Σταμούλη από ασίστ του Ασημακόπουλου.
Η Κοψαχείλα, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και κατάφερε να κάνει δικό της το παιχνίδι, ενώ εξαιρετικές ήταν οι συνεργασίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, οι οποίες έφεραν και τα δύο γκολ. Οι ποδοσφαιριστές της Μεταμόρφωσης προσπάθησαν πολύ αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν.
Ο προπονητής της Κοψαχείλας, Αντώνης Κουφογιαννάκης, πραγματοποίησε μία αναγκαστική αλλαγή στο 1ο ημίχρονο, λόγω τραυματισμού και δύο ακόμα αλλαγές στο 2ο ημίχρονο. Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Γιάννης Γρίμας, υλοποίησε τέσσερις αλλαγές κατά τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Θώμογλου.

 

 

Μαρία Καραγιώργου

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *