Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντόρτμουντ: Ο αντικαταστάτης του Χάλαντ, Καρίμ Αντεγιέμι

Share

Η Ντόρτμουντ βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του Χάλαντ με τον Καρίμ Αντεγιέμι να είναι ο παίκτης που ήθελε ο Ρόουζ στην ομάδα του.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ η γερμανική ομάδα δεν άφησε τους οπαδούς της ‘’ξεκρέμαστους’’ και ανακοίνωσε κι αυτή τη τρίτη μεταγραφή της για την επόμενη χρονιά που δεν είναι άλλος απ’ τον Καρίμ Αντεγίεμι ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. Ο 20χρονος Γερμανός επιθετικός της Σάλτσμπουργκ διανυεί μία εξαιρετική χρονιά πετυχαίνοντας 19 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Αντεγιέμι όπως κι ο Χάλαντ εξελίχθηκαν μέσα στα φυτώρεια της Αυστριακής ομάδας κι έχουν μεγάλες δυνατοτήτες για να γίνουν κι οι δύο μεγάλοι σκόρερ στα επόμενα χρόνια της καριέρας τους.

Βοήθησε την ομάδα του στη κατάκτηση του ένατου συνεχόμενου πρωταθλήματος της και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Champions League. Μικρός τον γοήτευε το γρήγορο ποδόσφαιρο που έπαιζε η Ντόρτμουντ όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Αυτός ήταν κι ο λόγος που δέχθηκε την πρόταση της χωρίς δεύτερη σκέψη.

<< Πήρα την απόφαση να υπογράψω ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο γιατί είμαι πεπεισμένος ότι θα σχηματίσουμε μια συναρπαστική ομάδα που με την υποστήριξη των οπαδών θα μπορέσει να ανταγωνιστεί την Μπάγερν και να κερδλισει τίτλους στα επόμενα χρόνια.>>

Ο Αντεγιέμι έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Γερμανίας το Σεπτέμβρη του 2021 και έχει ένα γκολ σε τρεις αγώνες. Ο νεαρός επιθετικός έιχε τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων συλλόγων όπως της Λίβερπουλ, της Μπάγερν, της Λειψίας και της Μπαρτσελόνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *