Type to search

Harry Maguire Manchester United Ralf Ragnick Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ Πρέμιερ Λιγκ Πρεμιέρ Λίγκ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ Ράλφ Ράνγκνικ Χάρι Μαγκουάιρ

Απειλή βόμβας στο σπίτι του Χάρι Μαγκουάιρ

Share

 

Επικελεια:Χρήστος Νικολόπουλος

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουναιντεντ βιώνει μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές στη ζωή του, τοποθέτηση εκρηκτικόυ υλικού τον έχουν αναγκάσει να φύγει από το σπίτι μου ώστε να βρεθεί σε κίνδυνο.

Ό σέντερ μπακ (με αξιέπαινες θητείες σε Σέφιλντ Γιουναιντεντ και Λέστερ) έλαβε μήνυμα ότι έχει τοποθετηθεί  εκρηκτικό μηχανισμός σε διαφορετικά σημεία στο σπίτι του και αυτό ανάγκασε τον ποδοσφαιριστή να χει διαφύγει σε σπίτι συμπαίκτη του ενώ η οικογένειά του σε ασφαλές τοποθεσία.

Σε συνδυασμό με με την κακή του αγωνιστική εικόνα και τη κριτική που χει δεχθεί φέτος αν υπολογίσεις τα λάθη που κάνει στο γήπεδο αυτο ανάγκασε κάποιους θερμούς οπαδούς να τον εκφοβίσουν και να του δώσουν ένα μάθημα.

Εκτός από τον συγκεκριμένο παίκτη και άλλοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου έχουν λάβει απειλές.

Το μήνυμα αναφέρει ότι έχει 72 ώρες να φύγει από τους κόκκινους διαβόλους διαφορετικά θα υπάρξει πυροδότηση.

Το sms ήρθε στο κινητό και ενώ βρισκόταν στο Κάρριγκτον στη  προπόνηση με τους συμπαίκτες του μετά την συντριβή από τη Λίβερπουλ με 4-0.

Έχοντας δεχτεί το επίκαιρο μηνημα άφησε την προπόνηση ώστε να βεβαιωθεί ότι η  αρραβωνιαστικιά του και τα 2 του παιδιά  είναι καλά με την ίδια χει μπουχτίσει  με τα απειλητικά μηνύματα κατά του άντρα της.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και διεξήχθη έρευνα για εντοπισμό των εκρηκτικών υλών που τοποθετήθηκαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή με τον ίδιο να κοιμάται στο σπίτι συμπαίκτη ενώ η οικογένειά του έχει μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία  σε  ασφαλές μέρος με την έρευνα να προχωράει ώστε να μην υπάρξει κάποιο θύμα η ζημιά.

Εκπρόσωπος του παίκτη δήλωσε ότι η οικογένεια του αποτελεί το νούμερο ένα προτεραιότητα για το Χάρι ενώ αναμένεται να παίξει με την Άρσεναλ όπου τον έχει συμπεριέλαβει κανονικά στη αποστολή της ομάδας ο Ράλφ Ράνγκνικ.

Από έρευνα που έκανε η αστυνομία δε βρέθηκε κανένας εκρηκτικός μηχανισμός η ύλη.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *