Type to search

AEK Super league

ΑΕΚ: Πρόταση της Ένωσης στον Κάρλος Μπεναβίδες αποκαλύπτουν οι Αργεντινοί

Share

Η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αργεντινή προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Ουρουγουανό μέσο της Ιντεπεντιέντε.

 

Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας από από τον Αργεντινό δημοσιογράφο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ο οποίος μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter προχώρησε και σε λεπτομέρειες του συμβολαίου που του προσφέρει η Ένωση.

 

Πιο αναλυτικά η ΑΕΚ προσφέρει στον 24χρονο ποδοσφαιριστή συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με απολαβές 1.250.000 γαι τη συγκεκριμένη χρονική διάρκεια.

 

Πρέπει να τονίσουμε πως ο παίκτης μένει ελεύθερος στις 30/6 από τον αργεντίνικο σύλλογο και ως εκ τούτου είναι ελεύθερος να μιλήσει με άλλους συλλόγους. Η Ιντεπεντιέντε, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα έχει έρθει σε επαφή μαζί του έτσι ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

 

Ο Μπεναβίδες αγωνίζεται στην Ιντεπεντιέντε από το 2018 όταν κι ο σύλλογος του Μπουένος Άιρες έβγαλε από τα ταμεία του 2.500.000 δολάρια για το 60% των δικαιωμάτων του και τον έφερε από την Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ της Ουρουγουάης. Ο ποδοσφαιριστής έχει σταθεί ιδιαίτερα άτυχος στο διάστημα που αγωνίζεται στην Αργεντινή καθώς έχει πάθει δύο φορές ρίξη χιαστών. Φέτος έχει αγωνιστεί δέκα φορές με ένα γκολ, ενώ είναι διεθνής με την Ουρουγουάη Κ23 μετρώντας πέντε εμφανίσεις.

 

Επιμέλεια: Βασίλης Κατσανιώτης

 

Φωτογραφία από: www.sport-fm.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *