Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώην μάνατζερ του Γκριεζμάν: «Ο Μέσι δεν ήθελε τον Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα»

Share

Ο Λιονέλ Μέσι δεν ήθελε τον Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Έρικ Όλατς.

Η Μπαρτσελόνα τον τελευταίο καιρό έχει αρκετά προβλήματα, ένα από αυτά είναι και η προσαρμογή του Γκριεζμάν στην ομάδα της Καταλονίας. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και η μεταγραφή του προκάλεσε μεγάλες προσδοκίες, τις οποίες μέχρι στιγμής, δεν έχει δικαιώσει.  Σύμφωνα με τον Ερικ Ολατς, τον άνθρωπο που ήταν κοντά στον Γκριεζμάν από τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο και τον οδήγησε στο κορυφαίο επίπεδο θεωρεί πως καταλυτικό ρόλο έχει ο Μέσι σε αυτό. «Ο Αντουάν πήγε σε έναν σύλλογο, όπου ο Μέσι έχει πάνω του όλα τα βλέμματα», δηλώνει στο «France Football». Επίσης, ο Ολάτς είπε:

«Είναι αυτοκράτορας και μονάρχης. Δεν καλωσόρισε την άφιξη του Αντουάν. Η στάση του ήταν αξιοθρήνητη. Πάντα άκουγα τον Αντουάν, να λέει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με τον Μέσι, αλλά ποτέ το αντίστροφο. Αυτό είναι το καθεστώς του τρόμου. Είτε είσαι μαζί του, είτε εναντίον του. Ο Γκριεζμάν θα προσπαθήσει κάθε φορά να είναι καλός μέσα στο γήπεδο. Δεν θα έλθει ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση με κανέναν. Και δεν είναι έλλειψη θάρρους ή προσωπικότητας. Απλώς, λατρεύει το ποδόσφαιρο και θέλει να παίξει. Τίποτε άλλο.

Μόλις είναι στο γήπεδο, είναι χαρούμενος. Τον έχω δει σε τόσο πολύ περίπλοκες στιγμές που ξέρω ότι θα το κάνει. Ο σύλλογος είναι άρρωστος, όχι αυτός. Την περασμένη σεζόν, όταν πήγε στην Μπαρτσελόνα ο Αντουάν, ο Μέσι δεν του μίλησε και δεν του έδινε την μπάλα. Δημιούργησε ένα πραγματικό τραύμα, ικανό να προκαλέσει πρόβλημα στην προσαρμογή».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *