Type to search

Manchester United ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ερίκ Τεν Χαγκ και μια κενή θέση στο πάγκο της Γιουναιντεντ

Share

Ο Ολλανδός τεχνικός του Άγιαξ, σε συνομιλία που είχε με τη Μάντσεστερ Γιουναιντεντ, οι κόκκινοι των ενημέρωσαν για για την κενή θέση που υπάρχει.

Προσωρινός προπονητής έως το τέλος της σεζόν είναι ο Γερμανός Ραλφ Ράνγκνικ που αντικατέστησε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ το Νοέμβριο.

Ο σύλλογος της Αγγλίας διαψεύδει για συζητήσεις με προπονητές έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο είναι επίσης στη λίστα για ανάληψη καθηκόντων στο πάγκο των κόκκινων.

Ιδιαίτερη προτίμησης από τους θαυμαστές της ομάδας, είναι ο προπονητής της Σεβίλλης Χουλίαν Λοπετέγκι όπως και ο Ισπανός προπονητής Λουίς Ενρίκε αλλά  θεωρούνται δύσκολα μέχρι πριν από το παγκόσμιο κύπελλο το οποίο θεωρείται ότι ως ότι είναι πολύ ελάχιστο για τους 2 συγκεκριμένους τεχνικούς.

 

Η ομάδα του Ρονάλντο παρακολουθεί την εξέλιξη στο στρατόπεδο της Τσέλσι, σχετικά με τις κυρώσεις που είχε δεχτεί και με την αποχώρηση του Αμπράμοβιτς, ενώ ο προπονητής Τόμας τούχελ δεν έχει δώσει κανένα σημείο εάν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Όπως και ο τεχνικός του Άγιαξ όπως και ο τεχνικός των Παριζιάνων έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2023, αλλά αυτό αδιάσειστα η προπονητική εμπειρία που έχει ο Έρικ Τεν Χαγκ ο οποίος έχει κάνει την ολλανδική ομάδα υπερπρωταθλητρια  σαρώνοντας  τα πάντα στο διάβα της.

Ό Ερίκ Τεν Χαγκ έχει δηλώσει ότι αγαπάει το γερμανικό μοντέλο ποδοσφαίρου και ότι υπάρχουν άτομα τα οποία συνεργάζονται στενά με τον προπονητή της πρώτης ομάδας του Αίαντα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *