Type to search

La Liga ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρόναλντο, The Last Dance

Share

Επιμέλεια:Χρήστος Νικολόπουλος 

Το καλοκαίρι που μας πέρασε όταν οι δυο μεγάλοι αστέρες του ποδοσφαίρου και δύο άνθρωποι που άλλαξαν ριζικά το άθλημα που αγαπήσαμε, πήραν την απόφαση να συνεχίσουν την ιστορία τους αλλά μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν κυλάνε όπως ήθελαν.

Σε ομάδες μεγαθήρια όπως είναι η Γιουναιντεντ και η Παρί δεν έχουν την εξέλιξη που περίμεναν, με αποτέλεσμα να μην βρίσκονται στην κορυφή, με αποτέλεσμα να έχουν βγει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και υπάρχουν στιγμές που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν κάτω από το στίγμα αυτό.

 

Με την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Ρεάλ Μαδρίτη οι 2 συμπολίτες να περνάνε στο θεσμό αυτό δείχνει στον κόσμο ότι πλέον η μπογιά τους ξεθώριασε.

Εδώ έρχεται να τους αντικαταστήσει με κάποιον ανεπίσημο τρόπο, ο νορβηγός σταρ της Ντόρτμουντ Χάαλαντ και ο άσος των Παριζιάνων και πιθανό μέλος των Μερένγχες Εμπαπέ.

Τουλάχιστον οι αναμνήσεις θα μας συντροφεύουν για καιρό, με τα κατορθώματά τους, τιις αξίες τους και τα ιδανικά που έχουν αυτοί οι δύο παίκτες, οι οποίοι άλλαξαν ως προς το καλύτερο το χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησαν από τα χαμηλά και με σκληρή προσπάθεια, επιμονή, υπομονή και ελπίδα ανέβηκαν στην ιεραρχία και μάλιστα πέτυχαν απίστευτα ρεκόρ τα οποία είναι αδύνατο να τα σπάσουν.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία λόγω ότι αυτοί οι δύο παίκτες δεν τα παρατάνε ποτέ, συνεχίζουν τον αγώνα τους μέχρι να εχουν κάποια διάκριση ή κάποιο τίτλο.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *