Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Μπεν Τζόνσον: «Πίστη για ανατροπή με τη Σεβίλλη»

Share

Ο νεαρός μπακ της Γουέστ Χαμ, Μπεν Τζόνσον, ισχυρίστηκε ότι η Γουέστ Χαμ έχει ποιότητα και πίστη να ανατρέψει την κατάσταση απέναντι στην Σεβίλλη.

Έχοντας παίξει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι σε ξένο έδαφος, ο Μπεν Τζόνσον, είναι πεπεισμένος ότι η Γουέστ Χαμ, μπορεί να κάνει μια νικηφόρα εμφάνιση στην έδρα της στο Λονδίνο, σε ένα κατάμεστο γήπεδο εναντία στη Σεβίλλη την επόμενη Πέμπτη.

Με τους Ισπανούς να έχουν μόνο ένα αμυδρό πλεονέκτημα ενός γκολ στον δεύτερο αγώνα των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ο 22χρονος μπακ επιμένει ότι η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες σκοπεύει να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, μπαίνοντας δυνατά και αποφασιστικά για να «τελειώσει» τους Ισπανούς.

«Ως παίκτες θέλουμε πάντα να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους», είπε αρχικά ο Τζόνσον μετά τη χθεσινή ήττα με 1-0 στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν.

«Αν και δημιουργήσαμε κάποιες καλές ξεκάθαρες ευκαιρίες, δεν τις αξιοποιήσαμε και τώρα όλοι θέλουμε να διορθώσουμε τα πράγματα την επόμενη εβδομάδα».

«Φτάσαμε στους 16 και αντιμετωπίζουμε την Σεβίλλη η οποία έχει κατακτήσει αυτό το θεσμό έξι φορές και όπως είδαμε είναι πολύ ικανοί να δημιουργήσουν δικές τους ευκαιρίες».

«Αλλά έχουμε άλλη μια ευκαιρία να ανατρέψουμε αυτήν τη κατάσταση. Να θυμάστε ότι δεν κυνηγάμε μια ήττα με τρία ή τέσσερα γκολ, είναι μόνο ένα μηδέν και όπως όλοι γνωρίζουν, είμαστε γενναίοι,» ολοκλήρωσε.

Συντάκτης: Μηλιτσόπουλος Παναγιώτης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *