Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Καματερό-Άρης Πετρούπολης 1-3: «Με αέρα…πρωτοπόρου οι φιλοξενούμενοι»

Share

Άλλο ένα διπλό για τον Άρη Πετρούπολης με 3-1 σκορ αυτή την φορά απέναντι στο Καματερό υπερασπιζόμενος το τίτλο του πρώτου και στέλνοντας τους γηπεδούχους με το 1,5 πόδι εκτός κατηγορίας

Την 16η νίκη σε 17 αγώνες πέτυχε ο Άρης Πετρούπολης επικρατώντας με σκορ 3-1 του Καματερού, παραμένοντας αήττητος στο πρωτάθλημα και σβήνοντας παράλληλα τις ελπίδες των γηπεδούχων για παραμονή στην κατηγορία…

15 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα ο Καραδήμας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με το 0-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι ωστόσο στο δεύτερο μισό μπήκαν δυνατά και βρήκαν γρήγορο γκολ με τον Τσιριγώτη στο 46’ φέρνοντας το ματς στα ίσα. Η ομάδα της Πετρούπολης όμως με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνας δεν άφησε περιθώρια περαιτέρω αντίδρασης στους αντιπάλους καθώς σε 8 λεπτά βρήκε δίχτυα 2 φορές, στο 62’ με τον Κορώνη και στο 70’ με το Ράπτη ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3 και τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Σιφογιαννάκης, Παπαιωάννου, Παναγιώτου, Παλυβός Α., Σταυρόπουλος, Παππάς, Μήτσης (46′ Τσομπανίδης), Πιτέλης, Χαιρετάκης, Τσιργιώτης (65′ Ανδριτσόπουλος), Παλυβός Κ.(46′ Καρκαλέτσης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Πολίτης (80′ Λάπα), Λεβέντης, Ρέτζο, Κορώνης, Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (80′ Μπριστογιάννης), Μπιμάι (46′ Ράπτης), Καραδήμας (55′ Τσερκώνης), Τσουκαλάς (70′ Σαμαράς), Αργυρίου.

ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *