Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τερψιθέα Γλυφάδας – Κώων Ιπποκράτης 61-35: Άνετο μεσημέρι για την Τερψιθέα, παραμέμειναν δίχως νίκη οι φιλοξενούμενοι!

Share

Σε παράσταση για έναν ρόλο εκτυλίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Τερψιθέα Γλυφάδας και τον Ιπποκράτη Κω στο κλειστό γυμναστήριο Γλυφάδας “Μάκης Λιούγκας” για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 γυναικών στο μπάσκετ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με άνεση, με τελικό σκορ 61-35.

Ο Ιπποκράτης είχε εξαρχής δύσκολο έργο, καθώς ερχόταν με αποστολή μόλις επτά παιχτριών και δίχως να έχει καταφέρει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στις προηγούμενες 13 αναμετρήσεις του. Παρόλα αυτά, φάνηκε ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έκλεισε με σκορ 27-20 υπέρ της Τερψιθέας.

Στο δεύτερο όμως ημίχρονο, η κούραση των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με την διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει η “ψαλίδα” της διαφοράς και να φτάσει στο εκκωφαντικό +26. Χαρακτηριστικό παράδειγμα,πως στη 3η περίοδο το επιμέρους σκόρ ήταν 15-3 με την Κατσαρέα να σημειώνει όλους της τους πόντους (7 στο σύνολο) σε εκείνο το χρονικό σημείο του ματς.

Mvp της αναμέτρησης όμως για την Τερψιθέα ήταν για ακόμη μία φορά η Ιωαννίδου, η οποία σημείωσε 18 ποντούς οδηγώντας την ομάδα της στην έκτη της φετινή νίκη. Από τους ηττημένους, “διασώθηκε” με την εμφάνισή της η Καλυμιονάρη, που σημείωσε 15 πόντους. Πλέον, η Τερψιθέα βελτίωσε το ρεκόρ της φτάνοντας στο 6-9, παραμένοντας ωστόσο στην 6η θέση, ενώ ο Ιπποκράτης παρέμεινε δίχως νίκη με ρεκόρ 0-14 και μόνο με ένα θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Τα δεκάλεπτα: 16-11, 11-9, 15-3, 19-12

Τερψιθέα Γλυφάδας: Ιωαννίδου 18, Κατσαρέα 7, Αγκάι 5, Λαμπράκη 10, Μαρίνου, Παπαδόγουλα 6, Συγγρού 4, Καντέλη 9, Μουστάκα 2.

Κώων Ιπποκράτης: Πάτμου 2, Κιαπόκα 2, Καλυμιονάρη 15, Σβύνου 6, Γιαλούση 2, Μιλίκοβιτς 4, Κουντουριώτη 4.

 

Βαμβακάς Δημήτρης

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *