Type to search

Α ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΜΦΙΑΛΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΈΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΉΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελευθέριος Στρατής: << Η πρώτη θέση έρχεται ως επιβράβευση στον κόπο που κάνουν τα παιδιά καθημερινά από αρχές Αυγούστου >>.

Share

Αμφιάλη και Αναγέννηση Μοσχάτου συναντήθηκαν για την 19η στροφή του πρώτου ομίλου, της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά, με τους γηπεδούχους να φεύγουν με άλλο ένα τρίποντο από τις Σιταποθήκες και τον κόουτς Στρατή να δηλώνει πως είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας του μέχρι στιγμής.

Ο κόουτς της Αμφιάλης διαθέτει ένα βαθύ, νεανικό και συνάμα ποιοτικό ρόστερ και είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους της φετινής παρουσίας της ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά. Η Αμφιάλη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσει πρώτη στον πρώτο όμιλο και θα πάρει μέρος στα μπαράζ. Είχαμε τη χαρά να μας παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις μετά το πέρας του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή, Ελευθερίου Στρατή:

Ως προς το σημερινό παιχνίδι και για τους 3 τελευταίους αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ανέφερε:

<< Έπειτα από το πολύ δύσκολο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής, σήμερα παρουσιαστήκαμε αρκετά μέτριοι. Έχουμε όμως την ποιότητα, τις ευκαριές που κάνουμε να τις μετουσιώνουμε σε γκολ.  Οπότε το απόγευμα σήμερα μετατράπηκε σε εύκολο. Όσον αφορά την πορεία της ομάδας, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, θέλαμε την πρώτη θέση, θέλουμε την άνοδο. Η πρώτη θέση λοιπόν έρχεται ως επιβράβευση στον κόπο που κάνουν τα παιδιά καθημερινά από αρχές Αυγούστου. Προετοιμαζόμαστε για τον πρώτο κύκλο των μπαράζ στον Πειραιά, έτσι ώστε κι εκεί αν μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι και να συμμετέχουμε στα μπαράζ με τους πρωταθλητές των υπολοίπων ποδοσφαιρικών ενώσεων, για να κατακτήσουμε τον στόχο μας, που είναι μόνο η άνοδος >>.

Σχετικά με επερχόμενο παιχνίδι με την ουραγό ομάδα του πρώτου ομίλου, Νέους Δραπετσώνας και αν σκέφτεται να κάνει ροτεϊσον, είπε:

<< Θέλουμε  να χρησιμοποιήσουμε παιδιά που δεν έχουν παίξει. Από την άλλη όμως δεν θέλουμε να χαλάσουμε τον ρυθμό μας, γιατί σε 15 μέρες θα ξεκινήσουν τα μπαράζ. Επομένως θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε αυτούς τους δύο παράγοντες. Θέλουμε να ξεκουράσουμε τους επιφορτισμένους παίκτες, για να καθαρίσει λίγο το μυαλό, επειδή την περασμένη εβδομάδα καταναλώσαμε αρκετή ενέργεια, κάτι που φάνηκε σήμερα, με την έλλειψη συγκέντρωσης και τα εύκολα λάθη που κάναμε. Θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε. Να πετυχούμε τόσο τη νίκη, που είναι ο στόχος μας με όποια παιδιά είναι στην καλύτερη τους κατάσταση >>.

Για τους παίκτες του, Ρούπι, που διανύει εξαιρετικό φεγγάρι, αλλά και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Δανασή, δήλωσε:

<< Ο Ρούπι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καλή περίοδο. Υπάρχει και μία διαφοροποίηση στον σχηματισμό μας και στην τακτική μας, που τον φέρνει σε πιο πλεονεκτική θέση, από ό,τι συνέβαινε στην αρχή του πρωταθλήματος. Η  ποιότητα του και η εκτελεστική του δεινότητα τον βοηθούν να μετουσιώνει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν σε γκολ. Θα προσπαθήσουμε να τον εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα μπορούμε, για να πάρουμε όσα περισσότερα στοιχεία από αυτόν. Πέρα από το κομμάτι του σκοραρίσματος, ο Ρούπι βοηθάει πάρα πολύ και στη δημιουργία φάσεων. Έχει πετύχει δηλαδή αρκετά γκολ, παράλληλα όμως έχει δώσει και πάρα πολλές τελικές πάσες για να σκοράρουν οι συμπαίκτες του. Ο Δανασής τώρα είναι επίσης ένας παίκτης που σκοράρει συνεχώς. Αποτελεί έναν από τους πυλώνες της ομάδας. Και αυτός βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θεωρούμε πως οι δύο τους έχουν συνθέσει ένα καλό δίδυμο, που με τη βοήθεια των υπόλοιπων παικτών, τους αξιοποιούμε όσο μπορούμε, παίρνοντας από αυτούς πράγματα στο σκοράρισμα, που το έχουν στο ρεπερτόριο τους >>.

Όσον αφορά τον τερματοφύλακα του, Παγώνη, που ήταν εξαιρετικός για όσο αγωνίστηκε, υπογράμμισε:

<< Ο Παγώνης έχει πραγματοποιήσει 3 εξαιρετικές αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο. Είναι ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή στα πρωταθλήματα του Πειραιά. Είναι ένας εξαιρετικός γκολκίπερ, που δουλεύει αρκετά, έχει βελτιωθεί με την προσπάθεια που κάνει στη διάρκεια της χρονιάς και αυτό  αποτυπώνεται και στα στατιστικά, είναι ο καλύτερος πορτιέρο του Πειραιάκαι με τις επεμβάσεις του αλλά και με όλη του την παρουσία, έχουμε την καλύτερη άμυνα στον Πειραιά  (σσ η Αμφιάλη έχει δεχθεί μόλις 6 γκολ σε 19 αγώνες). Έχουμε τη σταθερότητα που επιθυμούμε, γιατί μία  ομάδα που έχει ως στόχο την άνοδο χρειάζεται έναν πάρα πολύ καλό τερματοφύλακα και εμείς τον διαθέτουμε. Ωστόσο έχουμε στο ρόστερ μας κι άλλα δύο παιδιά ( Σωτηριάδης, Μακρής) που είναι εξίσου αξιόλογοι τερματοφύλακες. Έχουμε δηλαδή ποιοτικό ρόστερ, ο Φάνης όμως (Παγώνης) είναι ο καλύτερος από τους τερματοφύλακες που έχουμε τη δεδομένη στιγμή >>.

 

Επιμέλεια: Γιάννης Λιβανός

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *