Type to search

Champions League INTER Paris Saint Germain ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ Ιταλία Κεντρική ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΛΙΓΚ 1 Λιονέλ Μέσι Παρί Σεν Ζερμέν ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΕΡΙΕ Α ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Τα αστέρια…επέστρεψαν!!

Share

Καλησπέρα φίλοι μου, σήμερα θα ασχοληθούμε με τα 2 μεγαλύτερα ματς του 2ημέρου στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Το Champions League.
Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη στο μεγαλύτερο ζευγάρι σε θέμα ονομάτων της φάσης των 16 και την Τετάρτη Ίντερ – Λίβερπουλ.

Πάλι ο Μέσσι κόντρα στην βασίλισσα!

Το μεγαλύτερο ματς γίνεται στο Παρίσι. Η πανίσχυρη Παρί αντιμετωπίζει την πολυνίκης του θεσμού Ρεάλ.

Τα φώτα πέφτουν στον Λιονέλ Μέσσι ο οποίος αντιμετωπίζει την ομάδα που έχει σκοράρει τις περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη.

Η Ρεάλ κατεβαίνει πλήρης ενώ από την Παρί απουσιάζουν οι Ερέρα και ο Ράμος.
Θεωρώ ότι η 3άδα Μπαπέ, Νειμάρ, Μέσσι απέναντι στην άμυνα της Ρεάλ θα βρούν τον τρόπο να σκοράρουν παραπάνω από μια φορές.

Επίσης είναι αήττητη εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις και η νίκη της στο 2 είναι πολύ ελκυστική. Επίσης λόγω της… αγάπης του Μέσσι για την Ρεάλ θα πάρω και το να βάλει το 1ο γκολ στο 5.

Πρόβλεψη: Άσο Παρί σε απόδοση 2

Fun Bet: Να σκοράρει το 1ο γκολ ο Μέσσι σε απόδοση 5

Η διαφορά ποιότητας δείχνει το σημείο!

Το Μιλάνο την Τετάρτη υποδέχεται την αρμάδα του Κλόπ. Η μπλεγμένη στην υπόθεση τίτλος Ίντερ φιλοξενεί την αήττητη το 2022 Λίβερπουλ.

Η Ίντερ τις τελευταίες 10 μέρες θα έχει αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Μίλαν, Ρόμα, Νάπολι και Λίβερπουλ.

Η κούραση είναι εμφανής και ταυτόχρονα οι απουσίες των Μπαρέλλα, Μπαστόνι, Κορρέα, Γκόσενς και Βεσίνο δυσκολεύουν πολύ το έργο της για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Κόκκινους που θα παραταχθούν μετά από καιρό λόγω του Κόπα Άφρικα πλήρης.

Θεωρώ ότι η Λίβερπουλ είναι πιο ποιοτική ομάδα σε όλα τα επίπεδα.Ειδικά οι απουσίες της Ίντερ είναι πολύ σημαντικές και ο Κλόπ δεν θα θέλει να κυνηγάει σκορ πρόκρισης στο Anfield. Το διπλό στο 2.10 είναι τιμιότατο και θα το αγοράσω.

Πρόβλεψη: Διπλό Λίβερπουλ σε απόδοση 2.10

Αυτά από εμένα. Ραντεβού την Πέμπτη με προγνωστικά από το Europa League και Europa Conference League.Καλή μας επιτυχία!

Τσεσμελής Αντώνιος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *