Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φωστήρας- Ερμιονίδα 2-0: Εύκολη επικράτηση για τον «φονέα των γιγάντων»

Share

Ξεκούραστο απόγευμα είχε ο Φωστήρας, ο οποίος επικράτησε με 2-0 της Ερμιονίδας στο «Γιαλαμπίδης». Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι πλησίασαν ακόμα περισσότερο τον 2ο Φοίνικα.

Ο Φωστήρας μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και απείλησε για πρώτη φορά στο 12′ με σουτ του Πινιώτη. Το γκολ δεν άργησε να έρθει, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Πίσσας εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας, Πονηρός, ήταν εξουδετερωμένος από την προσπάθεια του να σώσει μία κόντρα που προήλθε από συμπαίκτη του, και άνοιξε το σκορ. Η πρώτη απόπειρα τον φιλοξενούμενων ώστε να απειλήσουν την αντίπαλη εστία ήρθε στο 22′, όταν ο Μπουρούς έπειτα από ατομική ενέργεια επιχείρησε άστοχο σουτ προς τον Ασημέλη. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά με μοναδική ευκαιρία ως την ανάπαυλα μία επικίνδυνη σέντρα του Τσουβαλτσίδη για τους γηπεδούχους την οποία δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει ο Πίσσας.

Ο Τσουβαλτσίδης ήταν πρωταγωνιστής και στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου στο 47′ όταν δεν μπόρεσε να βρει εστία από πολύ κοντινή απόσταση. Όμως, 10 λεπτά αργότερα η ομάδα του Ταύρου βρήκε 2ο γκολ με δυναμική κεφαλιά του στόπερ Πεχλιβανίδη που είχε προωθηθεί για την εκτέλεση στημένου χτυπήματος. Στο 67′ ο  Μπερνιδάκης δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση ενώ στο 82′ ο Κιοσές έχασε ίσως την σημαντικότερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο ματς πιάνοντας ωραίο σουτ στον αέρα και αναγκάζοντας τον Ασημέλη να εκτιναχθεί στην αριστερή του γωνία.

Φωστήρας: Ασημέλης, Τσουβαλτσίδης, Τζιάτζιος, Καρμοίρης, Πεχλιβανίδης, Μποσκουίδης (84′ Ζελετινέας), Πινιώτης (76′ Ντέλης), Πίσσας, Δηλαβέρης, Ρέππας (53′ Ασκοτίρης), Μπερνιδάκης (76′ Τσιώλης).

Ερμιονίδα: Πονηρός, Διαμαντόπουλος (45′ Κιοσές), Σαμαράς, Βιρβίλης, Τζιέρης, Τούλης (59′ Λαλούσης), Τριμπονιάς, Κυπαρρίσης, Τσόφλιος, Τρέσα (59′ Αντωνόπουλος), Μπουρούς (73′ Χαλούβας).

 

Προκόπης Κωνσταντουδάκης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *