Type to search

Β' ΕΠΣΑ ΕΠΣ Αθηνών Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκυζιακός – Κορωνίδα: Τρίτη σερί νίκη για τους γηπεδούχους

Share

Άντεξε την πίεση της Κορωνίδας ο Γκυζιακός και έτσι συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές νίκες, όλες με το ίδιο σκορ (1-0), στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Αθηνών.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την ομάδα του Γκυζιακού, ώστε να κατακτήσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Καφούσης στο 21ο λεπτό, όταν και μετά από εκτέλεση φάουλ πήδηξε ψηλότερα μέσα στην καρδιά της περιοχής του Ιωαννίδη, τον οποίο «κρέμασε» με κεφαλιά, γράφοντας έτσι το 1-0. Η ομάδα της Κορωνίδας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση μετά το τέρμα που δέχθηκε, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με τη λήξη ωστόσο, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Νίκος Φασουλας, ξάπλωσε στο χορτάρι και ζήτησε την βοήθεια του ιατρικού επιτελείου, καθώς όπως μας έκανε γνωστό ένιωσε ένα σφίξιμο αριστερά στο στήθος. Υπήρξε μια ανησυχία από τους ανθρώπους που ήταν στο γήπεδο, ωστόσο ο νεαρός τερματοφύλακας σηκώθηκε μετά από μερικά λεπτά και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας χαρακτηριστικά ότι είναι καλά. Φυσικά, ο ποδοσφαιριστής αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, η Κορωνίδα ενέτεινε τις προσπάθειες της για ισοφάριση, δημιουργώντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, χωρίς παρόλα αυτά να τις εκμεταλλευτεί. Η πιο μεγάλη από αυτές ήρθε στο 63′ σε μια εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά. Η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή και το κεφάλι του Βελέντζα, αλλά ο αμυντικός των φιλοξενούμενων φάνηκε να αιφνιδιάζεται και εξ επαφής την έστειλε δίπλα από το δοκάρι του Ρούσσου. Ο Γκυζιακός από την άλλη είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο στην προσπάθεια των παικτών να διαφυλάξουν το 1-0. Κάτι που φυσικά κατάφεραν, αφού μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μητροφάνη το σκορ δεν άλλαξε.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Γκυζιακός ανέβηκε στην 6η θέση με 20 βαθμούς, ενώ η Κορωνίδα έμεινε στην προτελευταία θέση με 13. Την επόμενη αγωνιστική η Κορωνίδα θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Γλυφάδας, ενώ ο Γκυζιακός θα αντιμετωπίσει την Κοψαχείλα εκτός έδρας.

Γκυζιακός: Φασουλας (Ρούσσος 46’) Σκόρδος, Κίτσος, Κολοβός, Πανταζής, Αδαμίδης, Καββαδίας (Ρίζος 61’), Σπαγής, Ασημακόπουλος (Σχανι 91’), Λώλης (Θανάσης 61’), Καφούσης (75’ Παρβούρης)

Κορωνίδα: Ιωαννίδης, Λυμπερόπουλος, (Μαντζούφης 46’), Φλέρης, Καράμπελας, Βελέντζας, Κουτρούβελας, Χρηστίδης (Μούτσα 63’), Μαύρος (Κορρές 73’), Γκολφινόπουλος (Νομικός 46’), Νένδος, Τσελέντζης

 

Βασίλης Βασιλείου

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *