Type to search

Δημήτρης Κουρμπέλης ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έπειτα από 14 μήνες ο Κουρμπέλης

Share

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα μονομαχήσουν στο γήπεδο της Τούμπας αύριο Κυριακή 6/2/2022, στις 19:30, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αν κάτι αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για τους πράσινους, αυτό είναι πως ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τριφυλλιού, ο κάπτεν Δημήτρης Κουρμπέλης συμπεριλήφθει στην αποστολή της ομάδας του, με σκοπό να αρχίσει να μπαίνει ξανά στο κλίμα των επίσημων αγώνων αλλά και για να τονώσει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του, ως ο φυσικός ηγέτης του Παναθηναϊκού. Το πιθανότερο είναι πως ο 28 χρονος παίκτης δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο πρόθεση του Γιοβάνοβιτς είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τετάρτη και τη ρεβάνς κυπέλλου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στην αποστολή  των πρασίνων για το Κυριακάτικο ματς είναι για πρώτη φορά και ο νεοαποκτηθείς μέσος Γκατσίνοβιτς, ο οποίος αν δεν αλλάξει κάτι θα πάρει μία θέση στην εντεκάδα. Ο Γιοβάνοβιτς έχει ξανά στη διάθεση του και τον Βιτάλ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:
Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ.

 

Επιμέλεια: Γιάννης Λιβανός

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *