Type to search

Al ahli Premier league Shanghai sipg Vitor Pereira ΑΓΓΛΙΑ Αθλητικη Διοργανωση ΕΒΕΡΤΟΝ Κεντρική Κούπες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ Πρέμιερ Λιγκ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΙΜΙΕΡΑ ΛΊΓΚΑ

Ο Βιτόρ Περέιρα, αγαπημένος στόχος των ιδιοκτητών της Έβερτον

Share

 

Χρήστος Νικολόπουλος 

 

Η διοίκηση των ζαχαρώτων έχει ψηλά στη λίστα της τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού ώστε να απομακρύνει και άλλο την ομάδα από τις θέσεις που οδηγούν στη Β’Εθνική.

O Πορτογάλος κόουτς είναι από το Δεκέμβριο χωρίς ομάδα, όπου θεωρείται αγαπημένος στο πρόεδρο της ομάδας.

Εκτός από τον Περέιρα, είναι άλλοι δύο άσοι που έχουν διαπρέψει στα αγγλικά γήπεδα με τις φανέλες της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουναιντεντ αντίστοιχα και αυτή είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ και ο Γουέιν Ρούνεϊ.

 

Υπήρξαν επαφές με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ που προπονεί την εθνική Βελγίου αλλά η ομοσπονδία έδωσε αρνητική απάντηση να τον παραχωρήσει από την στιγμή που έρχεται το παγκόσμιο κύπελλο.

 

O πρώην κόουτς του Ολυμπιακόυ αλλά και πολλών ομάδων,εχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα Πορτογαλίας δύο φορές το Super Cup της χώρας με την Πόρτο.

Πρωτάθλημα και κύπελλο με τον Ολυμπιακό.

 

 

Σούπερ καπ και πρωτάθλημα με τη Σανγκάη.

Ενώ μετράει με τους δράκους φιναλίστ σε σούπερ καπ Ουέφας, όπως επίσης και στο κυπελλο και στο τελικό όπου έφτασε με την Αλ Αχλϊ στο κυπελλο Σαουδικής Αραβίας.

 

Δεν έχει εμπειρία στη συγκεκριμένη διοργάνωση και αυτό αποτελεί μία πρόκληση για τον ίδιο, καλείτε να βγάλει από το τέλμα την Εβερτον η οποία είναι στη 16η θέση, έχει συγκεντρώσει 19 βαθμόυς και είναι στο +4 από η Νιούκαστλ και από τις θέσεις υποβιβασμού.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *