Type to search

Κεντρική ΠΟΛΟ Πόλο ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός – Ραντνίσκι 11-7: Αποφασιστικό βήμα για το Final-8 του LEN Champions League

Share

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο απέναντι στην Ραντνίσκι, έφτασε σε άνετη νίκη στο “Πέτρος Καπαγέρωφ” του Πειραιά (11-7) -την πέμπτη τους στις πρώτες επτά αγωνιστικές και τέταρτη στα ισάριθμα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής εντός έδρας- και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στο Final-8 του LEN Champions League.

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός και… νικητής στον πρώτο του αγώνα στο 2022 για το LEN Champions League του πόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στα “τρίποντα” επικρατώντας άνετα 11-7 της Ραντνίτσκι στο «Πέτρος Καπαγέρφ» για την έβδομη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Νίκη με την οποία η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 16 πόντους (έχοντας πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα) και στο +2 από την Μπρέσια που παίζει το βράδυ.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο. Η Ραντνίσκι “υποκλίθηκε” στην ανωτερότητα των γηπεδούχων στα τρία επόμενα.

Ο Μουρίκης (3 γκολ) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια των Φιλίποβιτς, Γενηδουνιά και Φουντούλη. Πλέον, οι Πειραιώτες θα παίξουν εκτός έδρας με την Ραντνίσκι για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *