Type to search

Crystal Palace Fa Cup Premier League Premier league ΑΓΓΛΙΑ Αθλητικη Διοργανωση ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Διεθνή Κούπες ΚΥΠΕΛΛΟ Κύπελλο Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ Πρέμιερ Λιγκ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ Πρόκριση

Μάντσεστερ Γιουναιντεντ-Άστον Βίλα. Τζέραλντ εναντίον Ράνγκνικ

Share

 

Χρήστος Νικολόπουλος 

 

Η Μάντσεστερ Γιουναιντεντ υποδέχεται την Άστον Βίλα για το τελευταίο αγώνα του 3ου γύρου του κυπέλλου Αγγλίας.

 

Οι κόκκινοι διάβολοι στο πρωτάθλημα εχασαν στο Ολντ Τράφορντ από την Γούλβς με 1-0 χάρη σε γκολ του Μουτίνιο στο 82′. Αυτή ήταν η 6η ήττα σε 19 αγώνες, είναι 3 βαθμοί μακριά για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

H ομάδα του Στίβεν Τζέραλντ και αυτή με την σειρά τους έχασαν από την Μπρέντφορντ με 2-1 με ανατροπή. Το γκολ των χωριατων το πέτυχε στο 16 ‘ο Ντάνι Ίνγκς.

 

O νικητής από το αγώνα θα παίξει με την Μίντλεσπρο για το 4ο γυρο της διοργάνωσης.

Οι κόκκινοι του Μάντσεστερ το έχουν κερδίσει 12.

Το τελευταίο το 2015-2016 υπό τις οδηγίες του Λουίς Φαν Χάαλ με αντιπαλο την Κρίσταλ Πάλας με 1-2.(Το γκολ το σημείωσε ο Λίνγκαρντ στη παράταση)

Ο έντονος πανηγυρισμός του νεαρού.

Η ομάδα των επαρχιωτών 7.

Το τελευταίο το μακρινό 1956-1957 με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουναιντεντ

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα ο προπονητής των κόκκινων διαβόλων σκέφτετε να ξεκινήσει με Ντε Χέα στο τέρμα, Νταλότ, Βαράν, Λίντελοφ, Σο στη άμυνα και μπροστά τον Μάτιτς, Βαν Ντε Μπέκ και Φερνάντες στο ρόλο των μεσοεπιθετικών και επιθετικό τριδυμο (Ρόναλντο, Γκρίνγουντ και Σάντσο)

 

 

O άλλοτε σταρ της Λίβερπουλ και προπονητής της Άστον Βίλα ενδεχετε να μη αλλάξει την εντεκάδα του στο τελευταίο παιχνίδι,

Εμιλίανο Μαρτινεζ (τερματοφύλακας), Τάργκετ, Χάουζε, Κονσά, Κας (άμυνα)

Λουίζ, Ράμσει, ΜακΓκίν (μεσοεπιθετικούς)

Μπουεντία, Ίνγκς, Τραορέ (επίθεση)

 

 

Αυτό είναι το τελευταίο του παιχνίδι για το θεσμό στο πάγκο για τον Ράγκνικ, με δημοσίευματα να αναφέρουν τον Ερίκ τεν Χαχ ως επικρατέστερος να αναλάβει τη τύχη της ομάδας από το καλοκαίρι, να προσπερνάει στη λίστα τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Θα σημειώσει την 2η νίκη του ο Στίβεν Τζέραλντ η οι κόκκινοι διάβολοι θα σώσουν το “τομάρι” του προπονητή τους.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *