Type to search

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Μεταγραφές: Τι έχει γίνει μέχρι στιγμής στην Σούπερλιγκ-Μανωλάς, Ανέστης…

Share

Οι μεταγραφές άρχισαν στην Ελλάδα. Ολυμπιακός, Παναιτωλικός και Ιωνικός έχουν ήδη αρχίσει να ενισχύονται κυρίως με έμπειρους παίκτες, όπως Μανωλά και Ανέστη, για μια καλή συνέχεια στην σεζόν.

Είμαστε μόλις στην 2η ημέρα των χειμερινών μεταγραφών και ήδη έχουν ανακοινωθεί μεγάλα ονόματα. Τρεις είναι οι ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν ανακοινώσει επίσημα τους νέους παίκτες τους και μία από αυτές, ο Παναιτωλικός, έχει κάνει τις περισσότερες. Ο Ολυμπιακός έχει ξοδέψει τα περισσότερα λεφτά, για την ακρίβεια είναι ο μόνος που έχει πληρώσει για μεταγραφή. Ο άλλος σύλλογος είναι ο Ιωνικός της Νίκαιας. Ας δούμε αναλυτικά τις μεταγραφές:

Γιόχαν Μάρτενσον

Ο έμπειρος αμυντικός έρχεται να αντικαταστήσει τον τραυματία Ιβάν Βαρόνε στην θέση του ανασταλτικού μέσου. Ο Σουηδός υπέγραψε στην ομάδα του Αγρινίου έως το 2023 ύστερα από την συνεισφορά του σε ομάδες όπως η Ουλτρέχτη, Χελσινμπόργκ και η Ερεμπρό. Ο παίκτης δήλωσε έτοιμος για το «πρότζεκτ» του Παναιτωλικού.

Βασίλης Μάντζης

Ο 30χρονος πια επιθετικός άρχισε την συνεργασία του με την ομάδα της Νίκαιας. Στην προηγούμενη ομάδα του, τον Ολυμπιακό Λευκωσίας,  σημείωσε 13 γκολ σε 48 συμμετοχές. Ο Έλληνας σέντερ-φορ έχει εμπειρίες από την Σούπερλιγκ αφού είχε παίξει στον ΝΠΣ Βόλο και μετρούσε 22 εμφανίσεις με 2 τέρματα. Στην ανακοίνωση ο Ιωνικός καλωσόρισε τον νέο του παίκτη.

Γιάννης Ανέστης

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Παναιτωλικό. Ο Ανέστης ύστερα από πέρασμα στο Ισραήλ για την Χαποέλ Μπερ Σεβά και στη Σουηδία με επιτυχία για την Γκέτεμποργκ, όπου κατέκτησε και το κύπελλο Σουηδίας, επιστρέφει για λογαριασμό της ομάδας του Αγρινίου. Όπως και ο Μάρτενσον, ο Ανέστης υπέγραψε έως το 2023 και πήρε το νούμερο 91.

Κώστας Μανωλάς

Ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες επιστρέφει στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Ο πρώην διεθνής (και ίσως ξανά στο μέλλον) έφυγε από τους ερυθρόλευκους για νέα επιτεύγματα, πρώτα πήγε στην Ρώμα με πολλές επιτυχίες για το ποσό των 15 εκ. και μετέπειτα στην Νάπολι όπου κατέκτησε και το κύπελλο Ιταλίας για ποσό ρεκόρ για Έλληνα ποδοσφαιριστή των 36 εκ.. Ο αμυντικός, ύστερα από 7,5 χρόνια, γύρισε στον Ολυμπιακό για 2,5 εκ. ώστε να προσφέρει τις εμπειρίες του.

 

 

Γιώργος Δέδες

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *