Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Με νίκη και νταμπλ-νταμπλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποχαιρέτησαν το 2021 οι Μιλγουόκι Μπάκς

Share

Οι Μπάκς κατάφεραν να αποσπάσουν το διπλό στην έδρα των Ορλάντο Μάτζικ με τελικό σκορ 118-136.

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση και ο παίκτης που ξεχώρισε για τα ελάφια ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σταρ πραγματοποίησε νταμπλ-νταμπλ με 33 πόντους και 12 ριμπάουντ ενώ μοίρασε και 5 ασίστ. Με αυτή τη νίκη οι πρωταθλητές σκαρφάλωσαν στη 3η θέση της ανατολικής περιφέρειας και επέκτειναν το νικηφόρο σερί τους για πέμπτο παιχνίδι.

Επίσης βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 24-13 και θα αγωνιστούν ξανά στις 2 Ιανουαρίου του 2022 κόντρα στους Πέλικανς με στόχο τη νίκη για να ξεκινήσουν με επιτυχία τη νέα χρονιά.

Από τη πλευρά των Μάτζικ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα αδέρφια Βάγκνερ με τον Φραντς να είναι πρώτος σκόρερ με 20 πόντους και υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα (67%) και στις ελεύθερες βολές (100%). Ο αδερφός του Μορίτζ Βάγκνερ ακολούθησε με 19 πόντους και χαμηλότερα ποσοστά ευστοχίας.

Οι Μάτζικ ταλαιπωρούνται από πολλές απουσίες στη φετινή σεζόν λόγω τραυματισμών και κορονοιού και βρίσκονται πλέον στη 14η θέση της ανατολικής περιφέρειας χωρίς να δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν μια θέση στα πλειόφς

Ο επόμενος αγώνας για τους Ορλάντο Μάτζικ είναι κόντρα στους Σελτικς εκτός έδρας στις 3 Ιανουαρίου του 2022.

Θωμάς Ζάρρας

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *