Type to search

Norwich City Premier League Premier league ΑΓΓΛΙΑ Αθλητικη Διοργανωση Ατλέτικο Μαδρίτης Μάντσεστερ Σίτυ Μπαρτσελόνα Πάοκ ΠΑΟΚ Παοκ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ Ρεάλ Μαδρίτης ΣΕΡΙΕ Α ΤΣΕΛΣΙ

Φήμες μεταγραφών στη Πρεμιέρ Λίγκ

Share

 

Του Χρήστου Νικολόπουλου. 

Η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε έχει στα πλάνα της για χειμερινή μεταγραφή τον άλλοτε σταρ της Λίβερπουλ και νυν με την Μπαρτσελόνα, διεθνή τον Φελίπε Κουτίνιο.

Οι μπλαουγκράνα περιμένουν και αν δείξουν ενδιαφέρον η Άρσεναλ του Αρτέτα και η Εβερτον.

 

 

H Μάντσεστερ Γιουναιντεντ είναι διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να κάνει δικό της το ταλέντο της Ρίβερ Πλέιτ Χουλίαν Αλβαρεζ που το 2021 είχε σε 30 εμφάνισεις 17 γκολ.Για τον παίκτη κρούση έχει κάνει η Μπάγερν Μονάχου, η Ρεάλ Μαδρίτη η Ίντερ και η Μπαρτσελόνα. Η αξία του έχει στα 17 εκατομμύρια.

 

H Νιούκασλ των πολλών δισεκατομμύριων, στη εποχή των Αράβων, θα προχωρήσουν στη πρώτη μεταγραφή τους ή οποία ακούει στο όνομα Τρίπιερ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

 

Οι μπλε του Τόμας Τούχελ προσφέρουν ένα καλύτερο συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές και μπόνους επίτευξεις στόχων στο Γερμανό διεθνή Αντόνιο Ρούντιγκερ που λήγει το συμβόλαιο του στο τέλος της σεζόν. Ο παίκτης ανέβασε τη προσφορά του στα 16 εκατομμύρια ώστε να ρίξει το συμβόλαιο του και να υπογράψει στη Βασίλισσα της Μαδρίτης δωρεάν.

 

 

H Τότεναμ ακόμα παραμένει στο κόλπο διεκδίκησης του Αντάμα Τραορέ. Την φετινή σεζόν το θηρίο των λύκων δε πραγματοποιεί και τη καλύτερη εμφάνιση με αποτέλεσμα να χει χαθεί από το προσκήνιο. Η Τότεναμ θα επιστρέψει με ανανεωμένη πρόταση.

 

H Μάντσεστερ Σίτι ρίχνει στη αγορά τον Τζέιντεν Μπράφ όπου έχει φέρει στα γράφεια των Σίτιζεν πολλές προτάσεις από διάφορες ομάδες και κάνουν μισή τιμή τον παίκτη ώστε το Γενάρη να αποχωρήσει με μεταγραφή.Έντονο φλερτ έχει δείξει η Μπορουσιά Ντόρτμουντ

 

 

Η Σάντερλαντ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πάτρικ Ρόμπερτς παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι όπου έχει δοθεί δανεικός στη γαλλική Τρουά.

 

Στη δράση με τη Φούλαμ

Η Νόριτς του Γιαννούλη και του Τζόλη έχει σκεφτεί να αγοράσει τα δικαιώματα του Ντιμίτρι Καβάρε της ελβετικής Σίον, ώστε να αντικαταστήσει τον Μαξ Αάρονς όπου θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *