Type to search

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιντετ 1-1: Την έσωσε ο Ντε Χέα

Share

Τη πρώτη απώλεια βαθμών είχε η Γιουνάιντετ με τον Ράγκνικ στον πάγκο φέρνοντας 1-1 με την προτελευταία Νιουκάστλ.

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας στον Σεντ Τζέιμς Παρκ με την Νιουκάστλ να αποσπά βαθμό (1-1) από την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ ύστερα από γκολ του Σεν Μαξιμέν στο 7΄  για τις “Καρακάξες”  και  του Καβάνι στο 71΄  για τους “Κόκκινους Διαβόλους”. Αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για κανέναν από τους δύο καθώς οι μεν γηπεδούχοι έμειναν στη 19η θέση και στο -2 από τη γραμμή σωτηρίας οι δε φιλοξενούμενοι έμειναν στην 7η θέση και στο -7 από τη τετράδα.

Στα αγωνιστικά η Νιουκάστλ προηγήθηκε νωρίς καθώς μόλις στο 7΄  ο Λόνγκσταφ έκλεψε τη μπάλα από τον Βαράν την προώθησε στον Σεν Μαξιμέν και αυτός με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ντε Χέα για το 1-0. Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του Γάλλου φορ των γηπεδούχων στο φετινό πρωτάθλημα και το πρώτο που δέχεται η Γιουνάιντετ με τον Ράγκνικ στον πάγκο. Μετά το γκολ οι παίχτες του Έντι Χάουι είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σημειώσουν και δεύτερο γκολ ενώ όντας καλοί αμυντικά δεν άφησαν χώρους στους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “Κόκκινοι Διάβολοι” μπήκαν πιο επιθετικά και αυτό συνδυάστηκε με γκολ στο 71′ ύστερα από γύρισμα του Νταλότ και με διπλή προσπάθεια ο Καβάνι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντουμπράφκα για το 1-1. Ο Ουρουγουανός μάλιστα παραλίγο να κάνει την ολική ανατροπή αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς της Νιουκάστλ. Παρόλα αυτά στο 88΄  οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2-1 αρχικά με σουτ του Μέρφι το οποίο χτύπησε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού και έπειτα στο σουτ του Αλμιρόν ο Ντε Χέα απογειώθηκε στη δεξία γωνία για να αποτρέψει το γκολ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *