Type to search

ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Έρχεται και σηκώνει μανίκια ο Μπότο!

Share

Έρχεται και σηκώνει μανίκια ο Μπότο!

Θέμα ημερών είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ της πρόσληψης του νέου τεχνικού διευθυντή Ζοσέ Μπότο.Η ομάδα του δικεφάλου τα έχει βρει σε όλα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ,καθώς θα καταβάλει τη ρήτρα των 500.000 ευρώ στα ταμεία του Ουκρανικού συλλόγου και θα εντάξει στο δυναμικό της τον Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή.A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Μάλιστα,σύμφωνα με πληροφορίες,ο Μπότο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 29 ή 30 Δεκεμβρίου την ίδια ημέρα που τελειώνει και η ολιγοήμερη Χριστουγεννιάτικη άδεια των ποδοσφαιριστών και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό στις 5 Ιανουαρίου στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα.Στόχος του είναι να γνωρίσει όσο πιο γρήγορα από κοντά το ποδοσφαιρικό τμήμα και να συντονίσει τις μεταγραφικές κινήσεις στη περίοδο του Ιανουαρίου στην οποία ο ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενεργός!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπότο φέρνει και έναν συνεργάτη του μαζί που θα έχει κυρίως για ακαδημίες. Το άτομο που θα φέρει μαζί του αρχικά ο Πορτογάλος θα είναι ο στενός του συνεργάτης στις ακαδημίες γιατί στη συμφωνία με την οικογένεια Σαββίδη ζήτησε να έχει πλήρη εποπτεία και διαχείριση των ακαδημιών.

ΓΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *