Type to search

Κυπέλλο Ελλάδας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε η Κηφισιά την διοργάνωση

Share

Κηφισιά και ΑΕΚ αναμετρήθηκαν στο Μιχάλης Κρητικόπουλος , για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των 16 του κυπέλλου Ελλάδας .Η γηπεδούχος ομάδα πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 . Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτισε την διοργάνωση καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί με 4-0.

Ο αγώνας

Η ομάδα του κύριου Κούστα έδειξε για ακόμα μία φορά πως δεν φοβάται τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας και πήρε ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα μετά από την νίκη – πρόκριση , επί του Απόλλωνα Σμύρνης . Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 55, ενώ ο Αντρέα Τεττέι στο 73 διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Πρώτο ημίχρονο

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι έχοντας μία πολύ καλή στιγμή στο 9ο λεπτό με τον Κρητικό να βλέπει τον Τσιντώτα να μπλοκάρει το σουτ του. Στο 23 ήταν η σειρά του Πρίτσα να απειλήσει με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ να είναι ξανά σε ετοιμότητα. Η πρώτη καλή στιγμή για την Ένωση ήρθε στο 30ο λεπτό με τον   Αντωνόπουλο να δείχνει  μ εξαιρετικά αντανακλαστικά και να αποκρούει  το τακουνάκι του Ανσαριφάρντ .Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Τάνκοβιτς απείλησε δύο φορές , στο 42ο και 43ο λεπτό τον Αντωνόπουλο, αλλά ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς ήταν πάλι σε ετοιμότητα..

Δεύτερο ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του δεύτερου μέρους ήταν το γκολ του Λιβάι Γκαρσία στο 55ο λεπτό. Έπειτα η γηπεδούχος προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι της να δημιουργήσει φάσεις , ώσπου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 73ο λεπτό με τον Τεττέι να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του Τσιντώτα και να πλασάρει σε άδειο τέρμα.

Η Κηφισιά αποχαιρετά την διοργάνωση , με καλές εμφανίσεις και σίγουρα παίρνει ελπίδες από αυτές για την δύσκολή συνέχεια της σεζόν στη Super league 2 betsson .

Συνθέσεις

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Αντωνόπουλος, Σμπώκος, Τόλιος, Μκρτσιαν, Γκότοβος, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος (82′ Παυλάκης), Πρίτσας (66′ Οικονομίδης), Γιαννιτσάνης (58′ Καλλέργης), Καραγκούνης (58′ Φερέιρα), Κρητικός (66′ Τεττέι).

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Σβάρνας, Μήτογλου (58′ Λάτσι), Μοχαμάντι, Μουστακόπουλος, Λε Ταλέκ, Γέβτιτς (83′ Χατζισαφί), Τάνκοβιτς (66′ Τσούμπερ), Γκαρσία, Ανσαριφάρντ.

 

Νίκος Θεοδωράτος

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *