Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΙΛΑΝ-ΝΑΠΟΛΙ: Στο ντέρμπι της Serie A με γκολ και χωρίς περιθώρια ήττας.

Share

Με το ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Νάπολι στο Τζουζέπε Μεάτσα κλείνει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στην Serie A με τις δύο ομάδες να μην έχουν περιθώριο για απώλειες αφού η Ίντερ έκανε το καθήκον της απέναντι στην Σαλερνιτάνα.

ΜΙΛΑΝ:

Μετά τον αποκλεισμό στο Champions League η προσοχή της Μίλαν στρέφεται στο πρωτάθλημα αφού θα πρέπει να θεωρείται ένας από τους ρεαλιστικούς στόχους της χρονίας. Η ισοπαλία με την Ουντινέζε το περασμένο Σάββατο δεν αφήνει άλλα περιθώρια για λάθη στους ροσσονέρι αφού την στιγμή αυτή βρίσκονται στην δεύτερη θέση πίσω από την Ιντερ με 4 βαθμούς. Ο Στέφανο Πιόλι δεν υπολογίζει τους Καλάμπρια, Ρέμπιτς, Λεάο, Πελλέγρι και τον άτυχο της σεζόν Σίμον Κιάερ.

Πιθανή σύνθεση για τους Μιλανέζους:

Μαιγναν, Τομόρι, Ρομανιόλι, Φλορέντσι, Τονάλι, Κεσσιέ, Μεσσίας, Ντίαζ, Κρούνιτς, Ζλάταν

ΝΑΠΟΛΙ:

Η Νάπολι πάει στο Μιλάνο κάτω από αρκετή αμφισβήτηση. Οι δύο ήττες από Έμπολι εντός και Αταλάντα εκτός αλλά και η ισοπαλία με την Σασουόλο αφήνει τους γαλάζιους στην 4η θέση, 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Πάει στο Τζουζέπε Μεάτσα λοιπόν με ένα στόχο να κλέψει ότι μπορεί από την Μίλαν και να την πίασει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Λουτσιάνο Σπαλέττι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Φαμπιάν, Κουλιμπαλί, Ινσινιε, Ρούι και Οσίμεν.

Πιθανή σύνθεση για την Νάπολι:

Οσπίνα, Ζεσους, Ραχμάνι, Μάλκουιτ, Ντι Λορέντζο, Ντιμ, Ανγκοίθα, Πολιτάνο, Ζιελίνσκι, Έλμας, Μέρτενς.

 

Και οι δύο ομάδες λοιπόν θέλουν τουλάχιστον τον βαθμό από το ματς και έτσι οδηγούμαστε στο ότι θα βρουν γκολ. Αλλά η άσχημη  κατάσταση που βρίσκεται η Νάπολι με την ανάγκη της Μίλαν για νίκη δίνουμε το 1 & GG σε απόδοση 3.85 (stoiximan.gr)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *