Type to search

Β' ΕΠΣΑ

Πέρα Κλουμπ- Ηρακλής Περιστερίου: Άλλη μια απώλεια βαθμών για τους περιστεριώτες.

Share

Η Πέρα Κλουμπ πήρε τον πολύτιμο βαθμό απέναντι στον Ηρακλή με το παιχνίδι να λήγει 2-2, αν και μπορεί να νιώθει ότι μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Προβληματική εικόνα παρουσίασε για άλλη μια φορά ο Ηρακλής, ο οποίος μετρά τη τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία, μετά τα δύο 0-0 κόντρα σε Γαλαξία και σε Τερψιθέα και βλέπει πλέον την απόσταση από την πρώτη θέση να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Τα τέρματα της αναμέτρησης σημείωσαν ο Ξένος στο 5ο λεπτό με προβολή από κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ενώ στο 21ο λεπτό ισοφάρισε για τον Ηρακλή ο Πάνος, πάλι με κόρνερ, μετά από λάθος υπολογισμό του Γαβαλά. Στο 34ο λεπτό, η Πέρα Κλουμπ πήρε ξανά το προβάδισμα, με τον Μουρδουκούτα να εκμεταλλεύεται τα αμυντικά κενά της αντίπαλης ομάδας και μετά από ασσίστ του Θύμιου να γράφει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής ανέβασε στροφές πατώντας πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως κάποια ουσία. Παρ’ όλα αυτά όσο κυλούσε ο χρόνος, τόσο θάρρος έπαιρναν οι παίχτες του Περιστερίου Ώσπου στο 74ο λεπτό, ο Πάσχος αποδείχτηκε η χρυσή αλλαγή και πλάσαρε τον Γαβαλά για να γράψει το τελικό σκορ 2-2.

Επιπλέον, η Πέρα Κλουμπ αγωνίστηκε για λίγα λεπτά με δέκα παίχτες, καθώς αποβλήθηκε ο Σμυρνιωτάκης στο 94ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φράγμα.

 

Οι συνθέσεις:

 

Πέρα Κλουμπ: Γαβαλάς, Μητσάκης, Κατσουλάκης, Παυλόπουλος, Ξένος, Σμυρνιωτάκης, Θύμιος, Μπίτι, Ατσαβές, Ρίζος, Μουρδουκούτας / Λιοπύρης, Κούρτι, Κυρκασιάδης, Κότη, Διαμαντίδης, Λύρος

 

Ηρακλής Περιστερίου: Παπαδιώτης, Δρουγουνάκης, Σφίχτης, Πάνος, Σιώλος, Τσέτσαι, Βαρδαραμάτος, Μήτρος, Ελεύθερος, Βασιλείου, Μαγκίτσας / Μαρκαντωνάτος, Πάσχος, Θανόπουλος, Καναβάκης, Άσφης, Καρδάσης, Νατσάκος

 

Διαιτητής: Παναγιωτάρας

Βοηθοί: Μεντζελόπουλος, Πρίντζιος

 

Αντώνης Μπεκιάι

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *