Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ασταμάτητοι Σάνς κέρδισαν και τους Γουίζαρντς

Share

Οι Φίνιξ Σάνς συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τις εκπληκτικές τους εμφανίσεις και αυτή τη φορά νίκησαν τους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς με σκορ 118-98 και ισοφάρισαν για τη πρώτη θέση της δυτικής περιφέρειας τους Γκολντεν Στέιτ Γουόριορς.

Οι Σάνς πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση και μας έδειξαν για μια ακόμη φορά πως το βασικό και πιο ισχυρό στοιχείο που κατέχουν είναι η ομαδικότητα και η συνεργασία. Παρά τους τραυματισμούς κάποιων πολύτιμων παικτών και τη ξεκούραση του Κρις Πόλ, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις 23 λεπτά, οι Σάνς δε δυσκολεύτηκαν. Αυτό συνέβη καθώς 8 από τους παίκτες των Σάνς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων ενώ μάλιστα ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα των Σάνς ήταν ο Τζαβέιλ ΜακΓκί. Επιπλέον αρκετά καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Λαντρι Σάμετ με 16 πόντους και ΝτιΑντρε Έιτον ο οποίος έκανε νταμπλ – νταμπλ με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Από τη πλευρά τους οι Γουίζαρντς είχαν τον Μπράντλεϊ Μπιλ ως πρώτο σκόρερ του αγώνα με 26 πόντους, αλλά είχαν απέναντι τους, τους Φίνιξ Σάνς οι οποίοι μπορούν ξεκάθαρα να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ομάδα και να θεωρηθούν εύκολα διεκδικητές του τίτλου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Φίνιξ Σάνς αγωνίζονται αυτή τη στιγμή χωρίς τον τραυματία Μπούκερ και δε μπορούμε ούτε να φανταστούμε πόσο ανώτεροι θα είναι όταν εκείνος επιστρέψει.

Έπειτα από αυτό το παιχνίδι οι Σάνς θα αντιμετωπίσουν τους Σάρλοτ Χορνετς ενώ οι Γουίζαρντς θα ταξιδέψουν στη Γιούτα για να αναμετρηθούν με τους Τζαζ οι οποίοι βρίσκονται στη 3η θέση της δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 20 νίκες και 7 ήττες και θα προσπαθήσουν να σπάσουν το νικηφόρο σερί 8 παιχνιδιών των Τζαζ, αν και αυτό φαντάζει να είναι αρκετά δύσκολο.

Θωμάς Ζάρρας

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *