Type to search

Champions League EURO 2020 ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

O Κέβιν Ντε Μπρούιν και η επίδραση του ιού.

Share

Μετά από σχεδόν ένα μήνα, ο σούπερ σταρ και ένας από τους καλύτερους μέσοεπιθετικούς που έβγαλε ποτέ η γηραιά ήπειρο, ο Κέβιν Ντε Μπρούιν παίκτης της αγγλικής Μάντσεστερ Σίτι και διεθνής με το Βέλγιο, ηταν θετικός απέναντι στο covid-19, έχει ακόμα επεργηθει η δράση του ιού, διότι έχει ακόμα την αίσθηση αυτή.

Ήταν το παιχνίδι με την Ουαλία, όταν γύρισε πίσω, διεγνώθει θετικός. Έκατσε 10 μέρες καραντίνα σπίτι του και επέστρεψε στη αγωνιστική δράση απέναντι στη Λίντς του Μπιέλσα όπου έβγαλε ένα ολόκληρο αγώνα, ήταν και mvp του αγώνα.

Σκόραρε 2 φορές, όπου το 1 του γκολ ήταν από τα 25 μέτρα, αλλά δηλωσε ότι ακόμα θέλει χρόνο, δε έχει επιστρέψει πλήρης στη υγεία του και θέλει ξεκούραση επί τακτά χρονικά διαστήματα.

Κάνει 2-3 σπριντ και αισθάνεται οτι η κούραση του επιβραδύνει το σώμα του μη μπορώντας να συνέχισει άλλο.Ειχε μια μέτρια θερμοκρασία, δυστυχώς χάθηκε η γεύση του και η όσφρηση.

Μετά από 5 μέρες είχε νιώσει πιο έτοιμος από ποτέ.

Στο τελικό του Champions League απέναντι στην Τσέλσι όπου οι πολίτες ηττήθηκαν με 1-0,τραυματίστηκε στο γόνατο, εχασε κάποιους αγώνες με την εθνική του ομάδα για το euro 2020.

Μετά από αυτό που πέρασε που τον κράτησε κάμποσες εβδομάδες έξω, επέστρεψε στις προπονήσεις πιο δυνατός από ποτέ, δούλεψε πιο σκληρά ώστε να ξανά μπει στη αρχική εντεκάδα.

Παρότι πέρασε μια δυσκολία με το πόδι του υποφέροντας από πόνο, στη μέση μπήκε και ο covid-19 καθιστώντας του αδύνατη την συμμετοχή του στο άθλημα που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Χρήστος Νικολόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *