Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαυροπάνος: Έχει «τραβήξει βλέμματα» από Αγγλία και Γερμανία

Share
μαυροπανος

Την εξαιρετική φετινή σεζόν του φαίνεται να εξαργυρώνει ο Κώστας Μαυροπάνος, με μερικούς μεγάλους συλλόγους να τον έχουν στο «ραντάρ» τους.

 

Για τα… «μάτια» του Μαυροπάνου φαίνεται να «μαλώνουν» σύλλογοι από Αγγλία και Γερμανία. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει τέσσερα γκολ σε 13 συμμετοχές με την Στουτγκάρδη στην φετινή Μπουντεσλίγκα, αλλά και μια αξιοπρεπή αμυντική παρουσία.

Το ταλέντο του δεν έχει περάσει απαρατήρητο με ΝιουκάστλΓουέστ Χαμ και Ντόρτμουντ να φημολογείται πως ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, σύμφωνα με την Bild. Αυτα βέβαια είναι καλά νέα όχι μόνο για τον 24χρονο αλλά και για την ομάδα του.

 

 

Ο Μαυροπάνος αυτή τη στιγμή ανήκει στην Άρσεναλ και αγωνίζεται στην Στουτγκάρδη ως δανεικός. Ο γερμανικός σύλλογος όμως έχει οψιόν αγοράς κοντά στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ. Πόσο υπολογίζεται η μεταγραφική του αξία; 25 εκατομμύρια ευρώ!

Αν λοιπόν οι φήμες ισχύουν, η Στουτγκάρδη θα ενεργοποιήσει την οψιόν, ώστε μετά να τον πουλήσει σε πενταπλάσια τιμή. Έτσι, θα δωθεί και η δυνατότητα στο Έλληνα αμυντικό να ξεδιπλώσει το ταλέντο του σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο.

 

Κωνσταντίνος Ξενακούδης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *