Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

AEK: Αποσύρει σήμερα την φανέλα του Γέλοβατς

Share
Γέλοβατς

Απόψε(14/12) στις 19.30 η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Φάλκο, σε έναν αγώνα ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας, με τα βλέμματα όλων όμως να είναι στραμμένα αλλού.

 

Σε διαφορετική περίπτωση, οι φίλοι της Ένωσης θα ανυπομονούσαν να δουν την ομάδα τους να μάχεται για να αναγεννήσει τις ελπίδες πρόκρισης. Σίγουρα αναμένουν το εν λόγω παιχνίδι, τα αισθήματα όμως είναι αναπόφευκτα ανάμεικτα.

Η σημερινή βραδιά θα είναι αφιερωμένη στο Στέβαν Γέλοβατς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ο Σέρβος «έφυγε» από κοντά μας, σπέρνοντας την θλίψη στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ και όχι μόνο.

Στην μνήμη του παιδιού αυτού, ο «Δικέφαλος» αποφάσισε την απόσυρση της φανέλας με το νούμερο «13» στον σημερινό αγώνα με την Φάλκο. Φίλοι της Ένωσης και μη θα βρίσκονται εκεί για να παρακολουθήσουν την συγκινητική αυτή στιγμή, να σταθούν «δίπλα» στον Γέλοβατς για άλλη μια φορά.

Ο αγώνας λοιπόν, αν και βαθμολογικά σημαντικός, περνάει σε δεύτερη μοίρα. Θα μείνει όμως στη ιστορία, ως ημέρα τιμής του Στέβαν Γέλοβατς. Ως η ημέρα που το νούμερο «13» αποσύρθηκε από την ΑΕΚ και δεν θα το δούμε πια σε φανέλα παίκτη της.

 

Κωνσταντίνος Ξενακούδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *