Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Άνετη επικράτηση για Ρόμα ,ισοπαλία στην Ανδαλουσία !

Share

Με αγωνιστικές υποχρεώσεις σε ΣΕΡΙΕ Α και ΛΑ ΛΙΓΚΑ συνεχίστηκε το βράδυ της Δευτέρας. Με τις αναμετρήσεις Ρομα – Σπέτσια και Καντιθ – Χίρόνα έπεσαν οι αυλαίες για την δέκατη έβδομη αγωνιστική ημέρα σε Ιταλία και Ισπανία αντίστοιχα. Νίκη 2-0 στο Ολίμπικο για την Ρόμα, 1-1 το τελικό σκόρ στο Εστάντιο Νουέβο Μιραντίγια !

Αρχής γενομένης από το Ολίμπικο της Ρώμης ,οι Τζαλορόσι του Ζοζέ Μουρίνιο δεν δυσκολεύτηκαν να καταβάλουν το εμπόδιο της Σπέτσια και με δύο κεφαλιές, μία σε κάθε ημίχρονο, από Σμόλινγκ στο 6΄και Ιμπάνιεζ στο 56΄ έφτασαν εύκολα στην νίκη και έπιασαν την Γιουβέντους στην έκτη θέση του Σκουντέτο στους 28 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι είδαν το VAR  να τους ακυρώνει γκολ στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης  και δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν περαιτέρω από την ζώνη του υποβιβασμού και τις Τζένοα ,Κάλιαρι και Σαρλενιτάνα.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς το γεγονός ότι  σύμφωνα με το ιταλικό SITE “GAZZETTA DELLO SPORT” 23άχρονος φίλαθλος των γηπεδούχων ,υπέστη καρδιακή προσβολή στην κερκίδα και κατόπιν παρέμβασης των ιατρικών επιτελείων κατάφερε να επανέλθει με την βοήθεια απινιδωτή και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο .

Στην Ισπανία ,παρά το γεγονός ότι η Κάντιθ προηγήθηκε με τον Αρζαμέντια στο 32΄ισοφαρίστηκε στην εκππνοή από την Γρανάδα με γκολ του Μολίνα στο 88΄,έτσι η διαφορά των δύο ομάδων που δίνουν μάχη για την παραμονή παρέμεινε στους δύο βαθμούς με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού !

Μεσοβδόμαδα δεν υπάρχουν υποχρεώσεις σε ΣΕΡΙΕ Α  και ΛΑ ΛΙΓΚΑ ,καθώς σκυτάλη παραλαμβάνουν τα Κόπα Ιτάλια και Κόπα Ντελ Ρέι.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *