Type to search

Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου-Αγία Παρασκευή 1-1: Ματς για γερά νεύρα

Share

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της 1ης κατηγορίας Ε.Π.Σ Αθηνών η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου υποδέχθηκε την Αγία Παρασκευή στο γήπεδο «Σωτήρης Αγγελόπουλος». Ένα ματς που τα είχε όλα, κόκκινη κάρτα, γκολ εκατέρωθεν και μεγάλη ένταση ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1. Η Δάφνη με αυτή την ισοπαλία διατηρήθηκε στην 9η θέση με 9 βαθμούς ενώ η Αγία Παρασκευή ανέβηκε στην 1η θέση με 25 βαθμούς καθώς ξεπέρασε τον Ολυμπιακό Λιοσίων που έμεινε στους 24.

Η Δάφνη μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και απείλησε πρώτη με τον Κωνσταντινίδη στο 12ο και 20ο λεπτό αλλά ο τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής, Καταχανάκης, είχε αντίδραση και στις δυο ευκαιρίες. Παρά την υπεροχή της Δάφνης στο 30 ήρθε η απευθείας αποβολή για τον κεντρικό αμυντικό της, Γόθρα, μετά από διαπληκτισμό που είχε με αντίπαλο του. Σε αυτό το σημείο το ματς άλλαξε τελείως αφού η Δάφνη οπισθοχώρησε και η Αγία Παρασκευή πήρε την κατοχή και την πρωτοβουλία κινήσεων έχοντας την τελευταία καλή ευκαρία με ένα υπέροχο μακρινό σουτ του Μπουτσικάρη το οποίο εξουδετερώθηκε απο τον Μπότο, τον κορυφαίο παίκτη της Δάφνης στην αναμέτρηση.

Η Αγία Παρασκευή θέλοντας να εκμεταλλευτεί ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω συνέχιζε να πιέζει αλλά όλες οι ευκαιρίες της κατέληγαν στον Μπότο μέχρι το 50. Στο 50ο λεπτό ο Μπουτσικάρης έκανε άλλο ένα δυνατό μακρινό σουτ η μπάλα χτύπησε το δοκάρι και μετά το σώμα του πεσμένου Μπότου και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Η Αγία Παρασκεύη ήθελε να βρει και το δεύτερο γκολ για να καθαρίσει το ματς και να ξεφύγει 3 βαθμούς απο τον δεύτερο αλλά ο Κραψίτης έχασε μια μοναδική ευκαιρία από την μικρή περιοχή στο 55. Στο 62 η Δάφνη έφυγε στην αντεπίθεση και ο Φέρτης έκανε μια πολύ ωραία ενέργεια για να σημειώσει το 1-1. Από εκεί και πέρα η Αγία Παρασκευή προσπάθησε να βρει το γκολ για να φύγει με την νίκη από το Φάληρο αλλά οι προσπάθειες της δεν κατάφεραν να βρουν στόχο με το ματς να ολοκληρώνεται στο 1-1.

Από την μια πλευρά η Δάφνη των 10 παικτών έχοντας κάνει έναν πολύ καλό αγώνα μπορεί να αισθάνεται αδικημένη για το πως εξελίχθηκε η αναμέτρηση και το τελικό σκορ και από την άλλη η Αγία Παρασκευή μπορεί να σκέφτεται ότι έχασε την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς εναντίον ενός αντιπάλου που είναι 9ος στην βαθμολογία και είχε και παίκτη λιγότερο απο το πρώτο μέρος.

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου: Μπότος, Ιωαννίδης, Λυκουρόπουλος, Κόθρας, Χριστόπουλος, Λιόσης, Βλασερός, Γιαννούλης, Φέρτης, Χοντζάι, Κωντσαντινίδης

Αλλαγές: Θωμαίδης, Ράπτης, Καλαμάτας, Χαίδης, Λοζίδης, Σίμος, Αναστασόπουλος

Αγία Παρασκευή: Καταχανάκης, Κόλλιας, Ζυγοκώστας, Φειδαίος, Χατζίου, Σταμούλης, Λαζόπουλος, Ματερίτσας, Μπόλης, Μπουτσικάρης, Κραψίτης

Αλλαγές: Φάρκωνας, Καραγιάννης, Γαλανόπουλος, Μαλιαρίτσης, Ψαραδέλης, Σφακιανάκης, Τριανταφυλλίδης

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΟΣ

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *