Type to search

NBA

Τραυματίστηκε ο Τζέραμι Γκραντ.

Share

Διεθνή Μπάσκετ 

ΝΒΑ    

 

   Τραυματίστηκε ο σταρ των Ντιτρόιτ Πίστονς, Τζέραμι Γκράντ 

 

 

    Ο πάουερ φόργουορντ των Ντιτρόιτ Πίστονς, Τζέραμι Γκράντ θα παραμείνει εκτός επ’ αορίστου αφού χτύπησε τον δεξί του αντίχειρα σε μια διεκδίκηση της μπάλας, σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια και τον Τζέιμς Έντουορτς ΙΙΙ του “The Athletic”. Αυτό συνέβη στην ήττα της ομάδας του Ντουέιν Κέισϊ από τους Πέλικανς με 109-93, αν και ήταν ακόμα ικανός να συνεχίζει να παίζει. 

   Ο 27χρονός Γκράντ ηγείται στο σκοράρισμα της ομάδας του με 20,1 πόντους μέσο όρο, ενώ έχει 4,8 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ, 1,1 κλεψίματα και 1,1 τάπες ανά παιχνίδι. Επιπλέον σουτάρει με 41,4% εντός πεδιάς και 33,1% πίσω από τη γραμμή των 7,25.  

    Για τους Πίστονς με ρεκόρ 4-21 και 11 σερί ήττες, η χρονική περίοδος χωρίς τον Γκράντ θα είναι επίπονη. Απεναντίας, οι νεαροί του Ντιτρόιτ δεν κυνηγάνε κάποιο τίτλο σύντομα. Περισσότερος χρόνος συμμετοχής για τους νέους της ομάδας και καλύτερες πιθανότητες για το Ντράφτ του 2022 δεν είναι και ότι χειρότερο.

   Οι Πίστονς έχουν μια ενδιαφέρουσα φουρνιά από μικρούς παίχτες όπως ο Κάνινχαμ, ο Μπέι, ο Στίουαρτ και ο Κίλιαν Χέις. Η απούσια του Γκράντ λογικά θα φέρει το βετεράνο Τρέι Λάιλς στην αρχική πεντάδα και ο Τζος Τζάκσον θα δει τα λεπτά συμμετοχής του να ανεβαίνουν κατακόρυφα. 

 

                                                                                                                             Αντώνης Μπεκιάι 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *