Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ Μπαρτσελόνα

Ακόμη μια γκέλα για την Μπαρτσελόνα, δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Οσασούνα (2-2)!

Share

Βαρέλι δίχως πάτο δείχνει πως είναι η Μπαρτσελόνα φέτος, καθώς λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League, δεν κατάφερε να επικρατήσει της Οσασούνα, παραμένοντας μακριά από τις τέσσερις πρώτες θέσεις που εξασφαλίζουν την συμμετοχή στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Δεν φτάνει που οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα αδυνατούν να πιστέψουν πως η ομάδα τους θα αγωνίζεται στο Europa League για το υπόλοιπο της σεζόν,  αλλά οι κακές εμφανίσεις των “μπλαουγκράνα” και στο ισπανικό πρωτάθλημα, την έχουν φέρει σε δυσμενή θέση όσον αφορά την έξοδό της στο επόμενο Champions League.

Τελευταίο της στραβοπάτημα ήταν το σημερινό κόντρα στην Οσασούνα. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αν και προηγήθηκαν δύο φορές, δεν κατάφεραν να δραπετεύσουν με το διπλό, καθώς οι γηπεδούχοι στο 88′ με τον Εζέκιελ Άβιλα, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ που στέρησε από την Μπαρτσελόνα ένα σημαντικό τρίποντο.

Το σύνολο του Τσάβι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση της La Liga με 24 βαθμούς, στο -15 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, που αυτή την ώρα υποδέχεται την Ατλέτικο στο “Μπερναμπέου” για το ντέρμπι της πόλης.

Βαμβακάς Δημήτρης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *