Type to search

EUROPA LEAGUE

Καμπανάκι μετά την ήττα στο Βέλγιο για Ολυμπιακό εν όψη κλήρωσης

Share

Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα για τον Ολυμπιακό στην Αμβέρσα(1-0), ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στον Δ’ όμιλο με 9 βαθμούς και πηγαίνει να μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση της Δευτέρας(14:00). Το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αν αναλογιστεί κανείς ότι θα κληρωθεί με τους 3ους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι των πρωταθλητών είναι: η Μπαρτσελόνα, η Σεβίλλη, η Πόρτο, η Λειψία, η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, η Σερίφ των Αθανασιάδη-Κολοβού και η Αταλάντα.

Το παιχνίδι 

Η Αντβέρπ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα κόντρα στους Πειραιώτες, με διάταξη 4-1-2-1, πίεσε ψηλά και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό με τον Μπαλικουίσα. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψαν στους ερυθρόλευκους να απειλήσουν σημαντικά, ενώ ανάγκασαν τον Πέδρο Μαρτίνς να προβεί σε πέντε αλλαγές από το 45ο λεπτό μέχρι το 66ο. Είναι ενδεικτικό οτι μέχρι εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός είχε μόλις ενα σουτ έξω απο την περιοχή με τον Εμβιλά, που κατέληξε στην αγκαλιά του Μπουτέ και δεν είχαν κάτι άλλο να επιδείξουν.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βάτσλικ, πραγματοποίησε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του εως τώρα με την φανέλα των ερυθρόλευκων και λόγω των σπουδαίων επεμβάσεων που έκανε το σκορ έμεινε στο 1-0.

 

                                ΜΗΛΙΤΣΌΠΟΥΛΟΣ

   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *