Type to search

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Θετική η συνάντηση Καρολίνας, ΚΟΑ και ΚΕΠΕ.

Share

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης υποδέχθηκε την Πέμπτη (14/10), στα γραφεία του ΚΟΑ την χρυσή Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου.

 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Ανδρέας Καμαρλίγγος, ο Αρχηγός της αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020 Ευθύμιος Πολυδώρου και ο προπονητής της Καρολίνας Στέλιος Κακαβογιάννης.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν τα Μέλη ΔΣ Σωτήρης Αδάμου & Μιχάλης Ιωάννου, ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης και η λειτουργός Αντιγόνη Τάμπα.

 

Το κύριο αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση ήταν ο τριετής προγραμματισμός ενόψει της προετοιμασίας της Καρολίνας Πελενδρίτου για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», καθώς και οι αυξημένες ανάγκες της στα θέματα προπόνησης της.

 

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, η χρυσή Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου και ο Πρόεδρος της ΚΕΠΕ Ανδρέας Καμαρλίγγος έκαναν αρκετές δηλώσεις σε σημαντικά θέματα και ζητήματα που αντιμετώπισε στην προετοιμασία της για το Τόκιο η Καρολίνα, αλλά και γενικότερα.

 

Η διάθεση του Προέδρου, αλλά και των Μελών του ΔΣ, είναι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, ώστε να οδηγηθεί μαζί με την ομάδα της στο Παρίσι, με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με στόχο εννοείται μια ακόμη διάκριση για την Κύπρο.

 

Για την Καρολίνα είναι πολύ σημαντικό να βρίσκονται οι ανθρώποι του αθλητισμού στο πλευρό της, καθώς θα ακούουν τις ανάγκες και τις ανησυχίες της όπως και η εξεύρεση τρόπων επίλυσης προβλημάτων που ανακύπτουν στην προετοιμασία της.

Σίγουρα η ΚΕΠΕ σε συνεργασία με τον ΚΟΑ θα στηρίξουν την δική της προσπάθεια για το Παρίσι, αλλά και γενικότερα την ανάπτυξη του Παραολυμπαικού κινήματος στην Κύπρο.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *