Type to search

ΑΡΗΣ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

5η αγωνιστική Super League : Σε Βικελίδης και Βόλο στραμμένα τα βλέμματα

Share

Η αγωνιστική δράση για την 5η στροφή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ ξεκινάει σήμερα (2/10) με δύο αναμετρήσεις σε Βικελίδης και Βόλο. Στο Χαριλάου ο Άρης υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης στις 20:30 ενώ λίγες ώρες νωρίτερα στις 16:00 την αυλαία ανοίγει το παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος – Αστέρας Τρίπολης.

Ο Άρης θέλει να κάνει το 3/3 μετά τις νίκες με Ατρόμητο (1-3) και Παναθηναϊκό (1-0) και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του απέναντι στην πιο αδύναμη αμυντικά ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής (έχει δεχθεί 11 γκολ). Μόνο με το τρίποντο σήμερα η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα καταφέρει να ισορροπήσει την ποινή των -6 που “κουβαλούσε” από την αρχή του πρωταθλήματος. Ο Απόλλων, από την άλλη μεριά, ψάχνει την πρώτη του νίκη με νέο προπονητή στο τιμόνι της ομάδας, τον Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος απέσπασε τον πρώτο βαθμό στην ισοπαλία με τον Ιωνικό (1-1) την περασμένη Δευτέρα.

Στις απουσίες, εκτός αποστολής για τους Θεσσαλονικείς έχουν μείνει οι τραυματίες Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Γκαμα, Μπερτόγλιο και Ιτούρμπε ενώ επιστρέφει ο Λούμορ. Για την Ελαφρά Ταξιαρχεία εκτός έμειναν ο τραυματίας Βέρχουλστ και ο τιμωρημένος Τσιλούλης.

Στον Βόλο η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα και επιδιώκει να “ξεχάσει” την ταπεινωτική ήττα στην Λεωφόρο (με 5-1) από τον Παναθηναϊκό και να συνεχίζει το σερί νικών που είχε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (έχει 9 βαθμούς). Από την άλλη, η ομάδα της Τρίπολης ψάχνει το πρώτο της γκολ (δεν έχει σκοράρει για τέσσερα ματς, μετρά δύο λευκές ισοπαλίες) και την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας σπαταλήσει πολλές ευκαιρίες με την θέση του Μίλαν Ράσταβατς να είναι σε τεντωμένο σκοινί.

Στους απόντες ο Βόλος για ακόμη ένα ματς άφησε εκτός τον Σωτήρη Νίνη, καθώς ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν είναι ακόμη έτοιμος ενώ απουσιάζουν οι τραυματίες Ριένστρα και Όρος επίσης. Στους Αρκάδες ευχάριστα νέα είναι πως επιστρέφουν οι Ριέρα, Μουνάφο και Ιγκλέσιας, ενώ εκτός μένουν οι Τιλίκα, Αλί Μπαμπά και Καπίγια.

Το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (Σάββατο 2/10):

16:00 Βόλος – Αστέρας Τρίπολης
20:30 Άρης – Απόλλων Σμύρνη

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *