Type to search

Ράλλυ

49ο διεθνή Ράλλυ Κύπρος.

Share
Μετά από δύο και πλέον δεκαετίες ο εθνικός μας αγώνας επιστρέφει στην Πλατεία Ελευθερίας με την οποία είχε συνδεθεί άρρηκτα, ιδιαιτέρως τη δεκαετία του ’90, καθώς από εκεί, στην καρδιά της πρωτεύουσας, δινόταν η εκκίνηση, ενώ εκεί φιλοξενείτο και η τελετή τερματισμού.
Το 49ο διεθνή Ράλλυ Κύπρος θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στην ανακαινισμένη Πλατεία Ελευθερίας. Συγκεκριμένα θα έχει έναρξη στον προαύλιο χώρο του ιστορικού, παλαιού κτηρίου του Δημαρχείου Λευκωσίας, μπροστά στους μαρμάρινους κίονες ιωνικού ρυθμού.
Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα διέλθουν από τη βόρεια πλευρά της Πλατείας Ελευθερίας και διασχίζοντας την οδό Ρηγαίνης θα φτάσουν την Πλατεία Σολωμού, παίρνοντας πορεία για το Service Park στην Αγλαντζιά.
Στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου στις 18:00 η ώρα καί η τελετή του τερματισμού όπου θα γίνει και η στέψη των νικητών.

Το 49ο Ράλλυ Κύπρος διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου και είναι ο 4ος γύρος του Μεσανατολικού Πρωταθλήματος Ράλλυ και 4ος & 5ος γύρος του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *