Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Απίστευτο: Ταξιδιωτικό γραφείο έκλεψε από τον Ρονάλντο 250.000 λίρες

Share

Ένα απίστευτο συμβάν περιγράφει το βρετανικό περιοδικό Kickoff, καθώς όπως αναφέρει ο αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, εξαπατήθηκε από ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο με ποσό περίπου 250.000 λιρών. 

Σύμφωνα με την πορτογαλική ημερήσια εφημερίδα Jornal de Noticias, ο Ρονάλντο εμπιστεύτηκε την ταξιδιωτική πράκτορα Μαρία Σίλβα με τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας και τον κωδικό του με αποτέλεσμα αυτή να γράψει ψευδώς περίπου 200 ταξίδια που ο CR7 δεν πραγματοποίησε ποτέ. Η Σίλβα οργάνωσε μία απάτη κάνοντας τους πελάτες να καταθέσουν μετρητά στον προσωπικό της λογαριασμό και όχι στον επιχειρηματικό λογαριασμό του ταξιδιωτικού γραφείου για ταξίδια που είχε κανονίσει για αυτούς.

Ισχυρίζεται ότι το ποσό που καταχράστηκε από τον Ρονάλντο ισοδυναμεί με περίπου 200 ταξίδια που δεν έκανε ποτέ ο σταρ των Κόκκινων Διαβόλων μεταξύ της πατρίδας του, των ΗΠΑ, της Αφρικής, καθώς και άλλων ευρωπαϊκών εθνών που αξία τους ξεπερνά τις 250.000 λίρες.

Παράλληλα φημολογείται πως δέσμιοι της απάτης υπήρξαν και ο πράκτορας του Ρονάλντο, Χόρχε Μέντες και ο πρώην επιθετικός της Γιουνάιτεντ, Νάνι, δαπανόντας 14.000 και 500 1 500 λίρες αντίστοιχα.

Ο Ρονάλντο και ο δικηγόρος του Κάρλος Οσόριο ντε Κάστρο πέταξαν στο Πόρτο με ιδιωτικό τζετ για να δώσουν κατάθεση στην αστυνομία.

Αναφέρεται ότι η ταξιδιωτική πράκτορας έχει καταδικαστεί από τότε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με αναστολή για τα εγκλήματά της σε δικαστήριο στην πόλη της Πορτογαλίας, μετά την ομολογία της.

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *