Type to search

Κεντρική ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Μένει ως έχει το ρόστερ στον ΠΑΟΚ- Πρόβα τζενεράλε με Βέροια το Σάββατο

Share

Ο ΠΑΟΚ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφική κίνηση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μένει αρκετά ικανοποιημένος με το υπάρχον ρόστερ. Το Σάββατο(4/9), το τελευταίο φιλικό τεστ πριν την έναρξη της Super League, με αντίπαλο την Βέροια.

Μπορεί να έληξε πριν δύο ημέρες η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, ωστόσο, οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές παραμένουν στη διάθεση των ομάδων. Αυτό πάντως, είναι κάτι που δεν φαίνεται να απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν πάρει την απόφαση να κλείσουν το ρόστερ. Και αυτό διότι ο τεχνικός του “Δικεφάλου”, Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις προσθήκες που έγιναν το τελευταίο διάστημα (Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα), παρά το γεγονός βέβαια πως δεν βρέθηκε ο εκλεκτός για την θέση του επιτελικού μέσου, όπου έψαχναν παίκτη οι Θεσσαλονικείς.

Στα καθαρά αγωνιστικά, οι “Κυπελλούχοι” το προσεχές Σάββατο(18:00), θα δώσουν στη Βέροια το τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι πριν την πρεμιέρα της Super League κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Εκεί, ο Ρουμάνος προπονητής, παρά τις απουσίες πολλών διεθνών, θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, μια βδομάδα πριν την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *