Type to search

ACB Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεάλ Μαδρίτης: Παίκτης της “Βασίλισσας” ο Γιαμπουσέλε

Share

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε τα βρήκε σε όλα με την Ρεάλ Μαδρίτης και θα υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την “Βασίλισσα”.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τον ήθελε από καιρό και κατάφερε να τον αποκτήσει. Ο λόγος για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε, ο οποίος θα αποτελεί παίκτη της “Βασίλισσας” για τον επόμενο χρόνο. Ο 25χρονος Γάλλος αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν με την φανέλα της Βιλερμπάν και τράβηξε με τις εμφανίσεις του το ενδιαφέρον των ομάδων.

Σε 30 εμφανίσεις στην φετινή Ευρωλίγκα είχε 11 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ. Παίζει κυρίως στη θέση τέσσερα και αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Ουσμάν Γκαρούμπα, το μέλλον του οποίου βρίσκεται στο ΝΒΑ. Παράλληλα, θα μεγαλώσει και την Γαλλική παροικία στην ισπανική πρωτεύουσα, καθώς θα βρεί τους Φαμπιάν Κοσέρ και Βενσάν Πουαριέ, τη στιγμή που θεωρείται κλεισμένη και η μεταγραφή του Τομά Ερτέλ.

Ο Γιαμπούσελε επιλέχθηκε το 2016 στο ντράφτ από τους Μπόστον Σέλτικς στο νούμερο 16, με τους οποίους έγραψε συνολικά 90 εμφανίσεις στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *