Type to search

Κεντρική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Παναθηναϊκός: Επέκταση συμβολαίου έως το 2024 για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο!

Share

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου της με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο έως το 2024.

“Πράσινος” έως το 2024 θα παραμείνει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, καθώς όπως ανακοινώθηκε σήμερα (15/6) από τον Παναθηναϊκό, ο παίκτης θα φοράει την πράσινη φανέλα για ακόμη 3 χρόνια. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την παραμονή του Αλεξανδρόπουλου στον Παναθηναϊκό και το μόνο που έμενε ήταν να “πέσουν” οι υπογραφές.

Ο νεαρός άσος και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να στελεχώσει την βασική εντεκάδα του “τριφυλλιού” τη νέα σεζόν. Στο συμβόλαιο του παίκτη, ωστόσο, δεν υπάρχει ρήτρα για ενδεχόμενη αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό με προορισμό ομάδα του εξωτερικού.

Η ανακοίνωση της “πράσινης” ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024.

Ο Σωτήρης είναι ποδοσφαιριστής από τα «σπλάχνα» του Παναθηναϊκού, συμπληρώνοντας σε λίγους μήνες μια δεκαετία με το Τριφύλλι στο στήθος! Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του τον Νοέμβριο του 2017 και το δεύτερο τον Αύγουστο του 2019. Επαγγελματικό ντεμπούτο πραγματοποίησε τον Οκτώβριο του 2019 και έκτοτε έχει αγωνιστεί 39 φορές με τον Παναθηναϊκό. Είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ελπίδων ενώ έχει καταγράψει και μία συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών»

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *