Type to search

ΒΟΛΕΪ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βόλεϊ Ανδρών: “Μπαμ” με Πέριτς ο Ολυμπιακός

Share

Την απόκτηση του Πάβλε Πέτριτς, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο του ευρωπαϊκού βόλεϊ ανακοίνωσε η αντρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Στην πραγματοποίηση μίας ακόμα μεταγραφής, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το δυναμικό του για την νέα αγωνιστική περίοδο προχώρησε η αντρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου  Πάβλε Πέτριτς, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ευρώπη .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πάβλε Πέριτς. Ο διεθνής Σέρβος ακραίος (ημ. Γέννησης 7/8/1998), ύψους 2.07μ. υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών. O Πάβλε Πέριτς αναδείχθηκε καλύτερος επιθετικός τη φετινή σεζόν στο Σέρβικο Πρωτάθλημα, το οποίο έχει κατακτήσει τέσσερις φορές με την Βοϊβοντίνα (2016-17, 2017-18, 2018-19, 2020-21).

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού ο Πάβλε Πέριτς ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και πιστεύει σε εμένα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω το σύλλογο για την εμπιστοσύνη. Χαίρομαι που έρχομαι στην Ελλάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου στον ισχυρότερο και καλύτερο σύλλογο της χώρας, με τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *