Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόρτο – Γιουβέντους: Οι “Δράκοι” υποδέχονται την “Μεγάλη Κυρία”

Share

Το Ντραγκάο υποδέχεται απόψε στις 22:00 τις Πόρτο και Γιουβέντους, για την φάση των 16 του UEFA Champions League.

Με σκοπό να σπάσει το σερί των ισοπαλιών αγωνίζεται απόψε η Πόρτο απέναντι στην Γιουβέντους, η οποία κουβαλάει μαζί της την ήττα από την Νάπολι για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους, θα παίξει σήμερα με το βάρος των ισοπαλιών στην πλάτη. Τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με Μποαβίστα, Μπέ ΣΑΝΤ και Μπράγκα εις διπλούν, έληξαν χωρίς νίκη η ήττα για την ομάδα του Κονσεϊσάο. Στο πρωτάθλημα οι “Δράκοι” βρίσκονται δεύτεροι πίσω από την ασταμάτητη Σπόρτινγκ, με δέκα βαθμούς διαφορά. Από την άλλη στο Champions League, άφησε εκτός τους ερυθρόλευκους και την Μαρσέιγ, δίχως να ζοριστεί αρκετά.

Η ομάδα του Πίρλο τουναντίον μοιάζει να κάνει “σκωτσέζικο ντουζ”. Από την αρχή του 2021 έχει κερδίσει σε όλα τα ντέρμπι, με εξαίρεση τα ματς με Ιντερ και Νάπολι, ωστόσο η βαθμολογία την βρίσκει στην 4η θέση της Serie A με διαφορά 8 βαθμών από την κορυφή. Στο Champions League δεν επηρεάστηκε από το κακό ξεκίνημα της σεζόν. Η ιταλική ομάδα με σκορ 3-1 πήρε την νίκη επί της Μπαρτσελόνα και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με τους “Μπλαουγκράνα”, την Φερεντσβάρος και την Ντιναμό Κιέβου.

Στα μεταξύ τους παιχνίδια η ζυγαριά γέρνει υπέρ των “μπιανκονιέρι” με τρείς νίκες σε τέσσερα ματς, με το ένα να λήγει ισοπαλία. Τελευταίος αγώνας στο Τορίνο το 2017 για την φάση των 16 του Champions League, με την Γιουβέντους να παίρνει την πρόκριση και εν τέλη να φτάνει στον τελικό.

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *