Type to search

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Ολυμπιακός: Εξετάζει περιπτώσεις από Μίλαν και Κάλιαρι για δεύτερο εξτρέμ

Share

Στην Ιταλία “κοιτάει” για δεύτερο εξτρέμ ο Ολυμπιακός, με τις περιπτώσεις των Χάουγκε της Μίλαν και Τραμονί της Κάλιαρι να είναι ιδιαίτερα ελκυστικές.

Ο Ολυμπιακός  θέλει να ενισχύσει το ρόστερ του , αυτή τη φορά με την προσθήκη ενός εξτρέμ που θα “κάνει” τη διαφορά. Στα ονόματα που έχουν “πέσει στο τραπέζι” συγκαταλέγεται μεταξύ άλλων και αυτό του Νορβηγού Γενς Πέτερ Χάουγκε της Μίλαν. Ο Χάουγκε αποκτήθηκε από τους “ροσονέρι” την 1η Οκτωβρίου του 2020 από την νορβηγική Μπόντο Γκλίμτ, ωστοσο η ιταλική ομάδα επιθυμεί να δώσει τον παίκτη δανεικό. Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 21χρονου, αλλά υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για να καταλήξουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Στο προσκήνιο όμως, επαναφέρουν οι Ιταλοί και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ματέο Τραμονί. Το όνομα του Τραμονί είχε ακουστεί και στην περσινή θερινή μεταγραφική σεζόν. Και σε αυτή την περίπτωση η Κάλιαρι θέλει να δώσει δανεικό τον παίκτη της, αλλά από την πλευρά των “ερυθρόλευκων” δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *