Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντε “Στο μέλλον θα ήθελα να δουλέψω στην Αμερική”

Share

Ο Αντόνιο Κόντε αποκάλυψε τις επιθυμίες του για το επαγγελματικό του μέλλον.

Ο πρώην προπονητής της Ίντερ λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της Serie a παραχώρησε συνέντευξη σε ξένο Μέσο και μίλησε για την ζωή του ως προπονητής, καθώς και για τα επαγγελματικά του σχέδια.

«Πιστεύω ότι δεν είμαι κάποιος που θα είμαι χαρούμενος με μια βολική κατάσταση. Αντίθετα επιλέγω καταστάσεις οι οποίες είναι δύσκολες. Ο στόχος ήταν ένα τριετές έργο για να επαναφέρει την Ίντερ να έχει φιλοδοξία, σημαντικούς στόχους. Το γεγονός ότι το πέτυχα στη δεύτερη σεζόν μου είναι πολύ ικανοποιητικό.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να είσαι προπονητής, ειδικά στο ανώτερο επίπεδο, επειδή οι προσδοκίες και το άγχος πραγματικά αυξάνονται. Πρέπει να μάθετε να ζείτε με αυτές τις καταστάσεις, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας. Πιστεύω ότι δεν είμαι κάποιος που θα είμαι χαρούμενος με μια βολική κατάσταση. Αντίθετα επιλέγω καταστάσεις οι οποίες είναι δύσκολες. Ο στόχος ήταν ένα τριετές έργο για να επαναφέρει την Ίντερ να έχει φιλοδοξία, σημαντικούς στόχους. Το γεγονός ότι το πέτυχα στη δεύτερη σεζόν μου είναι πολύ ικανοποιητικό.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να είσαι προπονητής, ειδικά στο ανώτερο επίπεδο, επειδή οι προσδοκίες και το άγχος πραγματικά αυξάνονται. Πρέπει να μάθετε να ζείτε με αυτές τις καταστάσεις, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας»

Σε ερώτηση που βλέπει τον εαυτό του σε πέντε χρόνια απάντησε:

«Θα ήθελα να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες. Θα ήθελα επίσης να δουλέψω στην Αμερική».

O 51χρονος κόουτς όντας μια 15ετία στον χώρο της προπονητικής και έχοντας προπονήσει πολλά χρόνια στην Ιταλία (μαζί με την Εθνική ομάδα) αλλά και μετά απο ένα 2ετές πέρασμα στην Τσέλσι θα ήθελε πολύ όπως ο ίδιος δηλώνει να αλλάξει Ήπειρο κάποια στιγμή και να προπονήσει στις ΗΠΑ.

Σταύρος Παγιατάκης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *