Type to search

F1 Κεντρική

Σ. Φέτελ: “Θέλουμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ στο Μπακού”

Share
O Σεμπάστιαν Φέτελ επιθυμεί να επενδύσει στην καλύτερη εμφάνισή του με τα χρώματα της Άστον Μάρτιν στο Μονακό, παίρνοντας ακόμη ένα καλό αποτέλεσμα στο Μπακού…

O Φέτελ ήταν εντυπωσιακός στο Γκραν Πρι του Μονακό, καθώς κατετάγη 8ος στις κατατακτήριες κι εκτέλεσε εξαιρετικά το overcut, για να τερματίσει στην πέμπτη θέση. Πλέον, ο Γερμανός νιώθει πιο άνετα στην AMR21 κι επιθυμεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στην πίστα του Baku.

“Από το Μονακό πηγαίνουμε σε ένα άλλο σιρκουί πόλης, το Μπακού. Ωστόσο, είναι μία εντελώς διαφορετική πρόκληση. Μπορείς να προσπεράσεις εκεί, κι η φθορά των ελαστικών παίζει ρόλο. Άρα, παρά το γεγονός ότι παίζει ρόλο η απόδοση του Σαββάτου πρέπει να βρεις μία ισορροπία μεταξύ των τεχνικών κομματιών και των sections υψηλής ταχύτητας. Ερχόμαστε εδώ, έχοντας αφήσει πίσω μας ένα καλό τριήμερο στο Μονακό και θέλουμε να διατηρήσουμε το momentum που έχουμε χτίσει.”

Ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής πήρε τους πρώτους του πόντους στο Μονακό, τη στιγμή που φήμες διέδιδαν διάφορα σενάρια για ”σύννεφα” στις σχέσεις με το ”αφεντικό” της ομάδας, Λόρενς Στρόλ.

 

Ηλίας Σιαφάκας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *